Vrijwilligers van de Voedselbank! Goed bezig!

Vrijwilligers van de Voedselbank! Goed bezig! | Geld inzamelen
 
 
De voedselbank heeft het super druk en ik wil de vrijwilligers financieel helpen!

Wat bedoel je precies?

Bij de voedselbank werken er vrijwilligers, ook in deze lastige periode staan ze er weer voor iedereen. Ze stellen elke dag voedselpakketten samen zodat een ieder in nood hier mooi gebruik van kan maken. 
Helaas hoor je hier niet veel over en dat is natuurlijk een beetje jammer. 

Ik ben student en heb geen grote spaarpot met geld, wel geef ik 50% uit eigen zak weg en dat komt momenteel neer op 500 euro. Toch wilde ik graag wat meer helpen en toen kwam ik op dit geweldige idee, een doneeractie!

Hoe werkt dit dan?

Via de voedselbank is het mogelijk om vanuit eigen wil te doneren. Dit wil ik graag doen met als doel om het bedrag te verdelen over alle vrijwilligers van een willekeurige locatie! Dit mag de voedselbank zelf bepalen!

Wat betekent dit voor mij?

Voor mij is dit een grote gebeurtenis en dit zal mij eeuwig goed doen. Ik zie altijd prachtige doneeracties en ditmaal probeer ik het zelf! Als het lukt om al 20% van het streefdoel te behalen dan spring ik in de lucht van blijdschap. Niet alleen ik natuurlijk maar ook de ontvangers van het bedrag en jijzelf!

Wat als het doel overschreden wordt?

Dan gaan we gewoon door! Ik zal voor mijzelf geen bedrag achterhouden en alle gelden worden overgemaakt naar de voedselbank voor hun vrijwilligers. Hoe meer, hoe mooier natuurlijk!

Eindwoord:

Mocht je dus gezegend zijn met voldoende euro's en dat het zelfs in de een van de moeilijkste periodes in ons land voor jouw geen issue is? Verricht deze goede daad dan en weet: Wie goed doet, goed ontmoet!

*Mocht je zelf niet in staat zijn te doneren maar ken je iemand die dat wel wilt en ook kan? Deel deze actie dan! 

Hartelijk dank en houd je veilig!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.