vrienden van JERRY | Geld inzamelen
 
 

vrienden van JERRY

VRIENDEN VAN JERRY

Het goede hart van Jerry is afgelopen weken totaal gecrasht.Jerry, die er elk jaar voor zorgd dat honderden kinderen tijdens de avondvierdaagse allemaal een zakje snoep toegestopt krijgen is geveld !Hartkleppen werken niet meer.Een hart wat meerdere verstoppingen heeft.kransslagader verstopt....een openhart operatie dus ! Een wereld stort in! Toch zijn Jerry en zijn gezin positief over de afloop.De zware operatie.de revalidatie.alles komt goed ! 

Daarom willen wij,De vrienden van Jerry, dit lieve gezin,finacieel steunen! Samen met U ! Het is zo nodig ! nu al rijzen de kosten de pan uit !Elke gift is belangrijk. STEUN JERRY ,samen met ons !

 

johan de graaf
19-11-2019

Update. !!!!

Gister heb ik een kijk operatie gehad via mijn slokdarm.ze gaan met een camera naar binnen tot het hart.dit was de beste en meest heldere manier om de hartkleppen te bekijken.ik mocht mee kijken en je ziet duidelijk dat de hartpompfunctie niet goed is en de hartkleppen niet goed sluiten.ze hebben nu er echt op ale manieren naar gekeken.het zijn grote problemen! Morgen wordt alles besproken met het hartteam van Utrecht en Amersfoort.Daaruit zal het plan van aanpak komen!.de operatie zal ongeveer over 2 weken plaatsvinden.Ik mag onder streng medisch toezicht  deze dagen thuis doorbrengen ,met een doos pillen waar je u tegen zegt!!voor de operatie is een groot team nodig en vergt enige voorbereiding.met een alarm knop van het ziekenhuis,ben ik thuisgekomen.Endelijk weer even in de armen van mojn gezin!Het veilige beschermde is niet meer voor de kids.Papa's hart is ziek !Heerlijk om weer even samen te zijn en elkaar als gezinnetje te omarmen en te knuffelen !!vrijdag aanstaande hoop ik de juiste operatiedatum te vernemen. D.DAY groetjes en veel liefde . Bedankt voor alles ! Jerry.

 


 

Laat een reactie achter

119 donaties
€ 3.791,00