Vrachtwagen voor junioren van WWV

Vrachtwagen voor junioren van WWV | Geld inzamelen
 
 

 De junioren van Willebrord Wil Vooruit staan al jaren bekend als de Nederlandse opleidingsploeg met het meest uitgebalanceerde internationale wedstrijdprogramma programma met wedstrijden in onder andereNederland, België,Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Tsjechië, Slovakije en Zuid-Korea. 
 
In het verleden zijn vele renners er in geslaagd om via de opleiding van Willebrord Wil Vooruit hun droom om professioneel wielrenner te worden waar te maken. Voorbeelden hiervan zijn Zo waren er de afgelopen jaren renners als: Olav Kooij, Dylan Groenewegen, David Dekker, Moreno Hofland, Lars van de Berg, Marijn van de Berg en Ben Tulett wie deel uitmaakte van onze ploeg en  een verder verleden ook renners als Thomas de Gendt, Nikki Terpstra en Sebastian Langeveld  
 
Om het programma te verwezenlijken doet de wielerploeg beroep op een uitgebalanceerd wagenpark, welke deels door de club en deels door kleine extra sponsoren worden gefinancierd. Helaas heeft deze winter de motor van onze vrachtwagen het begeven met een hoge kostenpost als resultaat. 
 
De kosten voor reparatie zullen deels gedragen worden door onze vaste sponsoren, maar daarmee is de koek helaas niet op.
 
Daarom doen wij een beroep op u doormiddel van een doneeractie om onze vrachtwagen in ere te herstellen, of indien nodig te vervangen.
 
Het streefbedrag voor het herstel is  €6000, als tegenprestatie voor uw steun zullen we de namen van de donateurs/sponsoren in ere vermelden op onze vrachtwagen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.