Voorkom huisuitzetting

Voorkom huisuitzetting | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal,

Hier een dringende noodoproep van een alleenstaande moeder met een dochtertje van net 6 maandjes oud. 

Het afgelopen jaar is extreem moeilijk voor mij geweest. Niet alleen geestelijk door heel veel tegenslagen, verlies en pech als financieel.

Afgelopen jaar ben ik opgelicht geworden, is mijn bankrekening geplunderd, vele familieleden verloren en is het leven van een partner die je alleen achter laat met een baby niet makkelijk.

Door lichamelijke beperkingen is het niet mogelijk om te werken hoe graag ik dit ook zou willen. Ik had een hele goede baan als facilitair manager bij een internationaal bedrijf waar mijn contract niet is verlengd vanwege mijn slechte gezondheid en het is er de afgelopen tijd niet beter op geworden door de extreme stress op dit moment.

De situatie op dit moment is zo dringend dat als ik mijn schulden eind deze week niet betaald heb ik op straat kom te staan met mijn baby 😭

Ik heb geen familie waar ik heen kan en de angst en stress die ik op dit moment is ook niet bevorderlijk voor mijn lieve dochter.

 Ik ben heel bang dat ze van mij af word gepakt omdat ze geen onderdak meer heeft.

Zouden jullie mijn alstublieft willen helpen om huisuitzetting te voorkomen. Alle kleine beetjes helpen. 

Omdat deze website maar 1x per maand uitbetaald en dat te lang duurt wil ik jullie vragen om rechtstreeks via een open tikkie te doneren of mij een email te sturen.

renatemeurs@gmail.com

https://tikkie.me/pay/5lf80qf1s6n4is7n1tr5

Onze dank is heeeel heeel heeeeel groot.

Groetjes Renate en Ella. 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.