Voorkom dat dieren op Aruba in de Afmaakkooi komen | Geld inzamelen
 
 

Voorkom dat dieren op Aruba in de Afmaakkooi komen

Een Kil Cage voor dieren, dat bestaat op Aruba. Dit kan anno 2017 toch niet meer!

Op Aruba bestaat er een Kil Cage (afmaak kooi). Een plek waar mensen dieren achter kunnen laten die vervolgens afgemaakt worden. Ben je je huisdier zat, breng hem naar de Kil Cage en klaar. Heb je last van zwerfhonden of katten breng ze naar de Kil Cage en klaar. Dit moet stoppen!

Vorig jaar ben ik met mijn gezin 4 heerlijke weken op vakantie geweest naar Aruba. Een prachtig mooi One Happy Island. Veel mooie plekjes gezien, verschillende mooie initiatieven bezocht, de ezelopvang en Philips Animal Garden.

Onderweg veel zwerf honden en katten gezien en gedacht dat als een probleem van zwerfhonden en katten ergens opgelost zou kunnen worden dat dat dan wel op een eiland is.

Op onze terugweg kwamen we op het vliegveld mensen tegen met groten kooien waar puppy’s in zaten op weg naar Nederland. Het was een groep mensen die zich vrijwillig inzetten om honden en katten te laten steriliseren en castreren om zo de populatie te laten krimpen. Alleen als ze puppy;s vinden proberen ze daar een liefdevol huis voor te vinden op Aruba of elders in de wereld. Ik was onder de indruk van de inzet van deze mensen en volg ze nu al weer een tijdje op facebook. Op die manier leerde ik van de Kil Cage op Aruba. Sinds ik hierover heb gehoord huilt mijn hart om al die lieve afhankelijke dieren, puppy’s, honden, katten en kittens die worden gedropt in een kooi om vervolgens afgeslacht te worden.

Het zit in mijn aard om op te komen voor diegene die het zelf niet kunnen. De laatste jaren heb ik mij succesvol ingezet voor de erkenning van doodgeboren kinderen. Dit heeft in september 2016 geresulteerd in een toegezegde wetswijziging door Minister Plasterk en Minister van der Steur.

Nu zou ik heel graag mijn bijdrage leveren aan het welzijn van deze afhankelijke lieve dieren op Aruba. Voorkomen dat ze in de Kil Cage terecht komen!

Met het gedoneerde geld wil ik samen met bestaande initiatieven op Aruba zo veel mogelijk dieren redden van de dood.

 

note: Ik heb bewust geen nare foto bijgevoegd omdat ik geen mensen wil choqueren. De foto bij deze actie is de hond die wij zelf tijdens onze vakantie extra hebben verwend.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.