Voor mijn lieve vader 77 jaar | Geld inzamelen
 
 

Voor mijn lieve vader 77 jaar

Voor mijn lieve vader 77 jaar

Hoi allemaal

Ik doe niet snel een oproepje wil het het liefst zelf doen zonder zomaar wat aan andere te vragen ligt niet in mijn aard maar wil het toch proberen heb zelf wel al wat bij elkaar gespaard maar kan mijn vader nog steeds niet verassen wat hij erg verdiend en wat ik voor elkaar wil proberen te krijgen voor de strenge winter nadert

Hij heeft jaren gewerkt zelfs nog langer dan zijn pensioen tot zijn 70ste en dat vanaf 10 jaar op de boerderij begonnen met klusjes en vanaf die tijd jaren in de bouw 6 uur begon tot 5 savonds. Altijd hard gewerkt 

In 2013 is mijn moeder en zijn vrouw overleden en sindsdien versloft alles wat meer ik zie hem achteruit gaan hij zit in de kou en vind dat zo erg. 

Hij leeft zijn hele leven al met een houtkachel heeft geen CV en dat ging altijd prima maar nu zijn rug versleten is geraakt en veel pijn heeft met opstaan en zitten. 

Hij staat ondanks dat alles nog steeds houtjes te zagen en blokken te hakken. Ik vind dat die jaren genoeg gewerkt heeft en eindelijk echt eens van zijn rust mag gaan genieten maar dit gaat helaas niet. 

Er was laatst bijna brand omdat de kachel pijp al 27 jaar op het dak zit en wel schoon gehouden werd door pap alleen brande het in het begin stuk wat niet goed schoon te maken is bij de klep en aan vervanging toe is.

De kachel is nu niet in grbruik meer omdat hij door de brand ook schrik heeft gekregen om hem weer aan te maken. 

Ik wil zo graag voor elkaar krijgen om voor hem een CV aansluiting en radiatoren via liander te kunnen plaatsen alleen kost dit bij elkaar 3000. Erg duur.... 

Heb zelf al een deel bij elkaar voor hem maar met de komende winter zou het zo fijn zijn dat die niet meer in de kou zit.

Hij heeft een aow en kan zelf niet veel opzij leggen. 

Ik hoop dat iemand ons en hem zou willen helpen hij verdient het zo ik zou zo graag na alle zorg voor mij en hij voor een ieder klaar stond hem ook nog eens wat terug te kunnen geven helemaal naarmate hij ouder word dat ik wat goeds zou willen doen na alle ellende die die nou gehad heeft. 

Ben ook bereid om uw zodra het bedrag bereikt is aan te tonen dat het ook echt voor de CV aansluiting besteed is. Omdat ik het erg waardeer als iemand zou willen helpen. 

Zou heel erg dankbaar zijn.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.