Voor kleur in kunst! | Geld inzamelen
 
 

Voor kleur in kunst!

Help mij op weg met een kleine bijdrage voor kleur in kunst!

Fluid acrylic painting 

Mijn droom is het maken van prachtige fluid paintings. Het combineren van kleuren, de pracht van kunst beleven, het creatieve vak beoefenen, experimenteren met materialen, mensen kennis laten maken met diverse manieren waarop verf in kunst kan veranderen en het verkopen van deze pracht en praal.

Sinds een tijdje ben ik geobsedeerd door de vloeiende verf en hoe deze in onmogelijke en ondenkbare vormen en kleurverschijnsels verschijnt tijdens het proces van het maken van het schilderij.
Het mooie van deze vorm van schilderen vind ik de vele technieken die ervoor te gebruiken zijn en de eindeloze, zelf niet in de hand hebbende, uitkomsten die op het doek verschijnen. Niet één schilderij is hetzelfde.
Ik ben verliefd geworden op een vorm van kunst die ik voor een paar maanden geleden nog nooit had gezien en ik durf te wedden dat ik hier niet de enige in ben. Daarom wil ik deze vorm van kunst op de markt brengen en er meer mensen kennis mee laten maken.

Om mijn droom te verwezenlijken heb ik een klein startersbedrag nodig, een kleine bijdrage om mijn toekomstbeeld licht te geven.
U kan mij enorm helpen met het op de markt brengen van meer kleur in kunst!

Het startersbedrag helpt mij benodigde materialen aan te schaffen om dit mooie vak te beoefenen en er in de toekomst van te leven. Een kleine indicatie van de materialen die uiterst belangrijk zijn bij deze manier van verven:
- Kwalitatief goede acrylverf (bijv. Amsterdam acrylverf)
- Kwalitatief goede canvasdoeken
- Floetrol
- Vloeibare silicone
- Elmers/PVA glue
En hiernaast nog een goede hand vol benodigdheden.
Daarnaast wil ik graag een webwinkel opstarten, op markten gaan staan, reclame maken en visitekaartjes aanschaffen.

Elke cent is een prachtige bijdrage voor de kunst en hierom bedank ik u alvast voor úw meewerkende hand!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 15,00
Doel: € 350,00
4%

Deze actie is gesloten.