Voor eenzame ouderen een wens vervullen

Voor eenzame ouderen een wens vervullen | Geld inzamelen
 
 
Ook ouderen verdienen het om verwend te worden.

Ik werk al jaren in de zorg, en het laatste jaar is erg zwaar geweest voor onze ouderen. Zeker voor degene die niet zoveel sociale omgang heeft met eventuele kinderen vrienden en kennissen. Omdat die mensen al bijna niemand zien vallen ze vaak terug op herinneringen uit het verleden die hen een beetje troost bieden.

Herinneringen worden dan ook vaak herhaald, waarop ik dan wel eens vraag of de mensen dan nog een wens hebben in hun leven die ze nog zo graag zouden willen uitvoeren.Vaak komen er dan zaken naar voren als "een dagje strand" of gewoon heel simpel "een kopje koffie drinken op een terras in hun geboorte plaats" 

Omdat vrijwel alle uren opgaan aan de zorg zijn er voor deze wensen geen budgetten helaas. De wens is dan ook om voor deze kwetsbare ouderen eens een keer iets extra's te doen zodat we een keer een tripje met hun kunnen maken die ze zo graag zouden willen doen. 

Onze wens is dan ook om geld in te zamelen zodat wij ook hun een heerlijke dag kunnen bezorgen, maar wel pas als de corona perikelen voorbij zijn.

Iedere donatie is welkom.

Wij hopen onze eerste trip te kunnen maken in het najaar. 

Met vriendelijke groet.

Ceciel

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.