voor... De Sterren van de hemel lopen | Geld inzamelen
 
 

voor... De Sterren van de hemel lopen

Ingrid en Skippy halen al Canicrossend geld op voor Stichting de Jonge Weduwe.

(Volg mij en zie foto's van gedane evenementen via mijn website holmuis.wordpress.com)

Op 20 juli 2016 overleed mijn man Bruno zeer onverwachts: mij -35 weken zwanger van ons tweede kindje- en ons dochtertje van net drie achterlatend.

Daar sta je dan, als 30-jarige aan het graf van je lief, je alles, je rots in de branding. Een peuter aan je hand, een baby in je buik. De grond zakt onder je voeten vandaan en je weet niet waar je het zoeken moet. Wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe moet ik dat doen? Welke hulp hebben onze kinderen en ik nodig en waar vind ik die? Wie begrijpt mijn verdriet en wanhoop? Kortom... Hoe moet ik verder?

Gelukkig werd ik gewezen op Stichting De Jonge Weduwe. Een stichting opgericht door en voor vrouwen die zich in dezelfde vreselijke positie bevinden als ik. Moeders van jonge kinderen (<18 jaar) die zonder hun man en vader van hun kind(eren) verder moeten. Op hun website staat het volgende te lezen:

"Stichting De Jonge Weduwe ondersteunt jonge vrouwen met
minderjarige kinderen na het verlies van hun levenspartner. Want als
jonge weduwe blijf je ontredderd achter. Er moet van alles worden
geregeld waar je liever nooit verstand van had gehad. Administratief,
financieel, juridisch, fiscaal, medisch, psychisch. En wat te denken van
de enorme verantwoordelijkheid en continue zorg voor de jonge
kinderen? Kinderen die voor altijd hun vader moeten missen.

Stichting De Jonge Weduwe zorgt voor hulp in praktische zin én voor
de nodige ontspanning, ofwel rouwpauze, en is er voor jonge weduwen
én hun naasten. Als naaste voel je je tenslotte vaak machteloos en aan
de zijlijn staan. Via deze website kunnen naasten ‘hun’ jonge weduwe
(kosteloos) helpen én enigszins begrijpen wat jong weduwe zijn voor
enorme gevolgen heeft." (bron: www.dejongeweduwe.nl)

 

Stichting de Jonge Weduwe biedt al deze hulp, steun en leuke afleiding kosteloos aan, maar natuurlijk kan dit niet zonder sponsoring. In de relatief korte periode dat ik nu "lid mag zijn van club waar je helemaal niet bij wilde horen" heb ik al zoveel steun ervaren en deel mogen nemen aan leuke activiteiten, dat ik 'De Jonge Weduwe' een heel warm hart toedraag.

Ik ben vijf maanden na de geboorte van onze zoon Florian weer begonnen met hardlopen: een gezonde geest in een gezond lichaam...  En omdat onze hond Skippy (ons 'Eerste kind") ook van flink wat beweging houdt, ben ik begonnen met canicrossen, canitrailen en dogsurvivallen. Canicrossen is het hardlopen met de hond over onverhard terrein (pieken op 'hoog tempo' in tegenstelling tot canitrail waarbij het juist om de lange afstanden gaat). Bij dogsurvivals worden daar nog diverse hindernissen en zwemonderdelen voor hond en baas aan toegevoegd.

Ook dit jaar zal ik samen met Skippy meedoen aan diverse canicrosswedstrijden en dogsurvivals. Hiermee wil ik naamsbekendheid genereren voor deze stichting zodat zowel lotgenoten alsook sponsoren deze geweldige stichting weten te vinden.

 

Want rouw is al rauw genoeg...

 

Gun jij ons en onze kinderen ook een rouwpauze?! Als ik me uitsloof in de modder, maken jullie dan een bedragje over? (iedere euro is er één...) Alle opbrengsten komen ten goede van Stichting De Jonge Weduwe.

Alvast heel hartelijk bedankt!

(Volg mij en zie foto's van gedane evenementen via mijn website holmuis.wordpress.com)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

44 donaties
€ 877,00