Voor de 2de keer opgelicht

Voor de 2de keer opgelicht | Geld inzamelen
 
 

Laat ik allereerst beginnen met te vertellen dat het voor mij moeilijk is om een beetje geld per maand te sparen! Ik heb op mij 21ste te horen gekregen dat ik een bindweefsel ziekte heb. Met 2 open hart operaties verder ben ik inmiddels voor 18 uur weer rustig aan het werk. Dat word aangevuld met een kleine uitkering. 

Ik ben daarnaast ook gek van designen, dit deed ik via mij MacBook Pro. Nu werd die te oud en wou een nieuwere omdat hij het programma niet meer trok. Ik kon mijn oude MacBook inruilen en €350 bij leggen voor een 2015 model. Ik moest best een tijdje sparen wou ik dat geld bij elkaar krijgen. Maar ik had het, en als een blij ei dacht ik mij nieuwe MacBook te gaan ophalen. Dit was helaas niet het geval en werd berooft van het geld en me oude MacBook! Het adres wat ze hadden opgegeven was idd bij een computerwinkel alleen stonden ze me al op te wachten buiten. Dit had dus niks te maken met de winkel. 

Op dot moment heb ik niks meer en van de daders geen enkel spoor... nu wil ik aan u vragen of u mij kunt helpen om inieder geval weer een begin te kunnen maken om een andere MacBook te halen en ik weer aan de slag kan om mij hobby/werk weer te kunnen uitvoeren!

Bij voorbaat dankEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 600,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.