Volt! Let's innovate Europe

Volt! Let's innovate Europe | Geld inzamelen
 
 
Investeer in de toekomst. Investeer in de oprichting van Volt Nederland!

Na een serie van politieke en financiële crises en de opkomst van het populisme kregen we Brexit. Onze generatie werd wakker en creëerde:

Volt; dé pan-Europese beweging!

Lokale problemen vragen om Europese oplossingen. Volt gelooft dat Europese staten de huidige sociale, politieke en economische uitdagingen uitsluitend als geheel kunnen overwinnen. Zodat ons oude continent een goed functionerende, leefbare en sociale regio kan zijn.

Volt is in gang gezet door jonge Europeanen die in samenwerking de oplossing zien voor de grensoverschrijdende problemen van vandaag; voorbij nationale belangen en de dogma's van de traditionele politiek. Met al 5000 supporters in 26 landen groeien we hard en maken wij een vuist  tegen klimaatverandering, sociale ongelijkheid en voor een efficiëntere staat.

We zijn bezig om de eerste pan-Europese politieke partij van Europa op te richten. Zodat we kunnen meedoen aan de Europese Parlementsverkiezingen in mei 2019 . Op zaterdag 23 juni lanceren wij in Utrecht officieel de Nederlandse afdeling van onze Europese partij. Deze belangrijke gebeurtenis gaan we vieren en we nodigen iedereen uit om mee te doen. Sluit je aan, en bouw mee aan het Europa van de toekomst!

Tot dit moment hebben we op basis van de energie van de vele vrijwilligers grote vooruitgang geboekt. Echter, om dit ambitieuze idee te verwezenlijken hebben we voor de volgende stappen fondsen nodig: 

1. Registreren van Volt Nederland als politieke partij.

2. Opstarten van de campagne Europese parlementsverkiezingen: The road to Brussels!

3. Officieel event voor lanceren van Volt Nederland in Utrecht (23 juni). 

4. Europese bijeenkomst in Amsterdam (oktober).

5. Organiseren van lokale evenementen en uitbreiden van het Volt netwerk.  

Met jouw hulp sturen we een sterk signaal de wereld in. Volt staat voor een verenigd Europa, waar alle burgers in al zijn steden, regio's en landen dezelfde mogelijkheden hebben om hun potentieel te uiten. Samen nemen we hiervoor de verantwoordelijkheid!

Voor meer informatie over dit unieke project, kijk ook op: www.volteuropa.org.  

Klik op de knop en doneer! Heel veel dank!

Volt Nederland

Leer meer over ons verhaal:
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/02/20/we-willen-nieuwe-energie-in-europa-brengen

Volt Nederland
29-06-2018

Dankzij jullie donaties hebben we afgelopen zaterdag de afdeling van Volt Nederland kunnen oprichten! Kijk hier het item op EenVandaag of een mooi beeld te krijgen van deze fantastische middag!

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/internationale-jongerenbeweging-volt-wil-een-sterk-europa/103 donaties
€ 5.105,00
Doel: € 15.000,00
34%

Deze actie is gesloten.