Vogeleiland Deventer mèt vogels!

Vogeleiland Deventer mèt vogels! | Geld inzamelen
 
 
Behoud het de vogels op het Vogeleiland Deventer!

Beste Vriend van het Vogeleiland,

In april van afgelopen jaar ging het Vogeleiland met haar vogels bijna kopje onder. Dat hebben we weten te voorkomen dankzij de handtekeningen van vele Deventenaren, de inzet van vrijwilligers en de aandacht vanuit de pers. Het resultaat van deze inspanningen was dat de gemeente het Vogeleiland nog één jaar wil subsidiëren.

Echter, na 1 juli 2020 stopt de bijdrage vanuit de gemeente en moet Stichting Vogeleiland Deventer alles zelf bekostigen. Maar voor niets gaat de zon op, helaas. Om de dieren goed te kunnen verzorgen hebben we sponsoren nodig!

Dit is de uitdaging waar we nu voor staan:

Vóór 30 juni 2020 een groot bedrag bij elkaar brengen voor het behoud van de vogels. Lukt dit niet, dan verdwijnen de vogels alsnog van het eiland. Hoe ontzettend jammer zou dat zijn :( Samen met de vogels verdwijnt dan ook een stuk geschiedenis.

We hebben jouw hulp dus hard nodig! Liefst in de vorm van een donatie, zodat we kunnen beginnen met het vullen van die grote (nog lege) pot. Alle beetjes helpen!

Dus, draag je de vogels op het Vogeleiland een warm hart toe? Word dan vriend van het Vogeleiland en stort je bijdrage!

Mocht je niet in staat zijn financieel bij te dragen, maar wil je het Vogeleiland wel helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger op info@stichtingvogeleilanddeventer.nl. We hebben veel mensen nodig die ons vaak, soms of eenmalig willen helpen. 

We hopen opnieuw op je steun!

Vriendelijke groeten,

Stichting Vogeleiland Deventer

 

Disclaimer: Voor ons als stichting staat het dierenwelzijn voorop. Als we voor 30 juni 2020 constateren dat we de begroting niet rond gaan krijgen, trekken we de stekker eruit en zullen we de vogels herplaatsen. Er MOET namelijk financiële borging zijn voor de verzorging van de dieren. Mocht je jouw bijdrage in dit geval teruggestort willen hebben, geef dit dan aan bij je overschrijving. Geef je niets aan, dan zullen we je ontvangen donatie doorgeven aan de vogelopvang en de dierenambulance. Nogmaals dank!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
166 donaties
€ 4.351,00