Voetbalschool PABLO in Brazilië

Voetbalschool PABLO in Brazilië | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Evanildo Silva Dos Santos en geboren in Brazilië. In mijn jeugd hadden wij niet veel geld en sport was iets dat wij net als vele andere kinderen uit de wijk niet konden betalen. Pablo begon 20 jaar geleden een voetbalschool op een zandveld in Arraial d'Ajuda, zodat de kinderen uit de wijk toch konden sporten en verzorgde ook een gezonde lunch voor deze kinderen na de training. Hij doet dit nu nog steeds en graag zou ik voor hem geld willen inzamelen, zodat hij zijn goede werk kan voortzetten.

Voor 55,- kan één kind een heel jaar lang 2 keer per week sporten, inclusief een gezonde en voedzame lunch na de training en al het materiaal zoals uniform en voetbalschoenen.

Help mij mee om zoveel mogelijk kinderen te laten sporten!

Op 25 en 26 juni organiseer ik samen met Golfbaan Sluispolder in Alkmaar een 24 uur golf evenement om dit goede doel te ondersteunen. Naast deze doneeractie, is er ook de mogelijkheid om 9 holes samen met 3 professionele golfers te spelen. Indien je geinteresseerd bent stuur mij dan een whatsapp op 0640174010Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
86 donaties
€ 3.170,00