Voer voor opvangdieren | Geld inzamelen
 
 

Voer voor opvangdieren

Help bij het opvangen van deze dieren!

Het hele jaar door vang ik als vrijwilliger dieren op. Honden en katten uit Nederland en uit het buitenland (wat mij betreft allemaal Europeanen). Veel van deze dieren zitten wat langer bij mij in huis, omdat ze eerst een tijdje begeleid moeten worden in verband met bijvoorbeeld angstsstoornissen, gedragsproblemen of medische problemen. Daarnaast gaan we voor een perfecte match tussen mens en dier en niet voor overhaaste plaatsingen. De kosten voor voer, kattenbakgrint, maar ook vuilniszakken, schoonmaakmiddel, wasmiddel en andere schoonmaakartikelen loopt best op. Het zou fijn zijn daar wat hulp bij te krijgen.

Met deze hulp kan ik weer meer dieren helpen. En als er meer binnen komt, dan wordt dat natuurlijk voor de dieren op locatie gebruikt. Sterilisatie en voerprojecten bijvoorbeeld.

De dieren worden altijd op contract van een stichting geplaatst. Meestal is dat Stichting Little Tigers of Stichting Allround, soms een andere stichting. Na plaatsing hou ik contact met de dieren en begeleid de baasjes.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.