Voeding Medicijnen brengen naar Oekraïne

Voeding Medicijnen brengen naar Oekraïne | Geld inzamelen
 
 

Help Oekraïne!


Het is onbeschrijfelijk om te zien hoe de situatie in Oekraïne zich ontwikkelt. Mensen verlaten uit angst voor de oorlog hun familie, vrienden, huis, land, etc. Duizenden mensen proberen het land te verlaten. Dit heeft ervoor gezorgd dat er duizenden Oekraïners vast zitten bij de grens… Deze mensen moeten geholpen worden!!!


Daarom komen wij van Kauffmann in actie!


Aankomende week zullen wij met een busje samen naar de grens tussen Polen en Oekraïne rijden om zeer nodige spullen, voedsel en drinken te brengen. Daarnaast zullen wij proberen om mensen mee te nemen naar Nederland om ze hier tijdelijk te kunnen huisvesten.


Maar wij kunnen dit niet alleen. Wij zullen een 9 Persoons busje moeten huren om zoveel mogelijk spullen en mensen te kunnen vervoeren. Verder hebben wij nog geld nodig om het verder verloop van de reis te kunnen bekostigen. Ook zijn wij opzoek naar spullen, denk aan dekens, eten (lang houdbaar), drinkwater, etc.


Dus kun jij ons op enige manier helpen! Laats ons dat dan weten! Samen kunnen we het verschil maken!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.