Vluchtelingen vervoer van Oekraïne naar Nederland

Vluchtelingen vervoer van Oekraïne naar Nederland | Geld inzamelen
 
 

Beste allemaal,

Zoals jullie allemaal weten wordt de situatie in Oekraïne steeds zorgelijker. De omringende landen hebben de grootste moeite om de stroom vluchtelingen op een geordende en fatsoenlijke manier te behandelen. De verwachting is dat het aantal vluchtelingen dat nu ruim een half miljoen bedraagt, kan gaan stijgen naar 4 miljoen of zelfs meer.

Ons plan is om een continue aanvoer van personenvervoer naar de grens van Polen te sturen om vervolgens vluchtelingen terug te brengen naar het veilige Nederland. Op de heenweg nemen wij diverse hulpmiddelen mee welke via verschillende kanalen aan ons geschonken zijn/worden.

Onze expeditie is 100% transparant en is te volgen op onze Facebook pagina. Hierop worden jullie doormiddel van foto's en vlogs op de hoogte gehouden van de reis, en natuurlijk de voortgang van de funding en het vinden van sponsors. 

Het plan is om van dit budget minimaal 2 tot 4 keer heen en weer te rijden. We zijn op dit moment hard bezig om sponsors te zoeken voor 9 persoons bussen en brandstof, dus hopelijk kunnen we met het gevraagde budget vaker rijden! Tevens hebben we contact met andere organisaties met het zelfde doel. We gaan proberen om in colonne te rijden om hiermee de draagkracht van de expeditie te vergroten.

Wellicht lijkt het een druppel op een gloeiende plaat, maar meerdere druppels maken de plaat wel minder heet!

Met elke donatie, groot of klein, helpt u enorm. Hiervoor willen wij u vast hartelijk danken.

 

Gerrie en Nick.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.