vlucht begrafenis Nixon Kareth in West Papoea | Geld inzamelen
 
 

vlucht begrafenis Nixon Kareth in West Papoea

Help om Nixon zijn laatste wens nog waar te kunnen maken, begraven worden in West Papoea

Zondagochtend 18 februari 2018 is de 23-jarige Nixon Kareth door een noodlottig ongeval om het leven gekomen.

Nixon was een vrolijke jongen met een hartje van goud. Afgelopen jaar had hij zijn opleiding tot automonteur weer opgepakt

Op 9-jarige leeftijd kwam Nixon naar Nederland. Het gezin Kareth kwam vader Michael achterna, die vluchtte voor het Indonesische regime. Vader Michael is voorzitter van het West Papoea New Guinea National Congress (WPNGNC), een beweging die wil dat West-Papoea onafhankelijk wordt van Indonesië. Nixon was erg betrokken bij de politiek die zich in West-Papoea afspeeld. Hij wilde graag in de voetsporen van zijn vader Michael treden. 

Nixon kwam met zijn vader en 5 broers in nederland in 2004, in 2005 zijn zij naar Boekel verhuisd waar zij nog steeds wonen. Nixon had een grote vriendengroep. Hij was bij iedereen erg geliefd en iedereen kon om en met hem lachen.

Zijn wens was om ooit nog eens terug te gaan naar (een vrij) West-Papoea. Wij als familie en vrienden zouden deze laatste wens van Nixon voor hem willen vervullen.

Wij zouden zijn lichaam graag naar West-Papoea over willen laten brengen. Dit kost helaas ontzettend veel geld. Hierbij vragen we jullie hulp en begrip.

Help ons om Nixon zijn laatste wens in vervulling te laten gaan. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.