Vivian Forson

Vivian Forson | Geld inzamelen
 
 
Met behulp van tv programma spoorloos heb ik mijn moeder gevonden.

Ik ben Vivian Forson(19) en ik heb een broer genaamd Emmanuel Forson(21).

Ik was met mijn broer in 2009 naar Nederland gekomen om bij onze ouders te wonen en het ging allemaal goed tot dat onze “ouders” ons in 2014 naar Ghana hadden gebracht voor 2 weken vakantie en terwijl wij daar waren zeiden ze tegen ons dat ze niet onze echte ouders zijn en tot zover zij het weten onze echte moeder dood is. Later zeiden ze tegen ons dat ze niet meer voor ons wilden zorgen omdat ze te oud zijn om voor kinderen te zorgen.

tijdens onze verblijf in Ghana was het heel zwaar voor ons omdat wij daar niemand kennen en het taal ook niet goed konden spreken. We verbleven toen des tijd bij onze opa en die geen werk had waardoor we voor ons zelf zorgen. Ik begon water op straat te vekopen om die dag wat te eten te hebben. Mijn broer begon gauw vrienden te maken en begon bij hun te slapen. Ik bleef alleen bij mijn opa slapen en op een regenachtige dag werd ik wakker omdat ik wat voelde bij mijn benen, ik dacht dat er een insect  over mijn lichaam liep dus ik schudde mij been maar terwijl ik dat deed kwam mijn been tegen wat aan. Ik was toen wakker geschrokken en keek om mijn heen. Ik kon niks zien omdat het pik donder was. Alleen ik had een gevoel dat iemand bij mij mat(daar had je vaak geen matras) was. Ik riep "opa" om mijn opa wakker te maken en te zeggen dat ik bang was dat iemand in zijn kamer was. Alleen toen ik dat riep zag ik iemand opstaan bij mijn voet einde en naar het bed van mijn opa te lopen. Terwijl ik geschrokken opkeek zag ik dat het mijn opa was en mijn hart begon heel hard te bonken omdat ik wist dat het geen vlieg was die bij mijn benen waren maar mijn opa. Ik zei tegen me zelf dat ik niet meer zou slapen tot ochtend alleen het duurde heel lang voordat de zon op kwam en ik viel uiteindelijk toch weer in slaap. Terwijl ik sliep voelde ik weer wat bij mijn billen, vagina en dijen. Dit keer schrok ik helemaal wakker en begon te schoppen in hoop mijn opa hard te schoppen en dit keer  stond hij niks zeggend op en begon naar zijn bed te lopen. Het was heel angstaanjagend  om zoiets mee te maken omdat ik nooit dacht dat hij zoiets bij mij zou doen omdat hij mij "opa" was/is. Ik durfde niemand te vertellen en op een dag vroeg ik aan meisjes die in die huis woonde of mijn opa zulke dingen deden en ze begonnen gewoon te lachen als ik een grapje maakte en sindsdien durfde ook niks te zeggen over dat die nacht was gebeurd. (Ik had het gevoel dat hij dat vaker meisjes in die huis ging aanranden en alleen God weet wat nog meer. Maar dat niemand wat van zei omdat hij erg geliefd was in die huis vanwegens zijn leeftijd en doordat wanneer hij geld had het vaak aan hun uit gaf.)

Sinds die dag begon ik buiten te slapen tot op een dag mijn opa zei dat het plotseling niet meer mocht en dat ik binnen moest slapen toen ik dat deed begon ik met stoelen om me heen te slapen zodat ik van die geluid van stoelen wakker zou worden voordat hij weer aan mij zat.

Gelukkkig hoefde ik niet lang meer daarna daar te wonen omdat ik bij een vrouw ging wonen en in ruil daarvan voor haar kinderen te zorgen en hun huishouden te doen wanneer zij en haar man op werk waren.

Uw kunt mijn verhaal terug kijken op tv-programma Spoorloos; https://www.npostart.nl/spoorloos/06-01-2020/KN_1711911

En nu ik weet wie mijn moeder is, wil ik haar en mijn kleine broertje en zusjes helpen om een beter leven te leiden dan wat ik zag toen ik haar had ontmoet. En eventueel hun nog een keer te zien omdat ik hun toen destijds maar 2 dagen had gezien.

 

PS: Mijn grammatica is niet perfect 😳Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.