Virtueel een diner en of drankje doen in Duiven

Virtueel een diner en of drankje doen in Duiven | Geld inzamelen
 
 

Tijdens de hectiek op de zaak bij ons las ik dat de Horeca in Nederland al ruim 80 weken beperkingen heeft, hiervan zaten ze er 45 dicht! Ineens realiseer ik me wat een geluk wij hebben dat we gewoon door mogen gaan, zakelijk nauwelijks last hebben van de Corona maatregelen. 

Zonder in te gaan op alle feiten en/of fabels rondom Corona is er wel echt een duidelijk probleem voor de horeca, ze zitten nog steeds dicht! Als je niet in de situatie zit, begrijp je nauwelijks wat dit voor een impact heeft. Het is namelijk niet alleen het dicht zitten, het is met name de onzekerheid wanneer je weer open mag en hoe je dan open mag. De horeca ondernemers zijn momenteel marionetten poppetjes die bewogen worden door mensen die ontzettend lastige beslissingen moeten nemen. 
Ook werknemers in de horeca zijn het wachten zat, of je nou wel of niet betaald krijgt, uitzichtloos wachten is een straf. Het lijkt voor de horeca bijna een soort voorarrest; afwachten wanneer en wat de rechter oordeelt, tot die tijd blijf je zonder iets 'zitten'. Daarbij komt dat de mensen die niet in afwachting van straf zijn, buiten alle kaders mogen en het salaris/spaargeld verplaatsen naar onze buurlanden. Wat zeker begrijpelijk is aangezien de mogelijkheid zich voordoet en je toch iets wil doen. Dit is wel erg zuur om te zien voor de horeca in Nederland.

Daar waar normaal de horeca voor ons zorgt, het gemakkelijker maakt omdat we zelf niet hoeven te koken en een lach op ons gezicht tovert. Hoop ik dat wij dit nu andersom een beetje kunnen doen.

Waan je tijdens het lezen van dit stukje bij je favoriete Restaurant of Bar, sluit je ogen en geniet even. Lekker he..... 

Wat mist is de vriendelijke heer of dame die komt afruimen en waar we de rekening aan vragen. Zullen we de rekening voor deze ene keer via deze website betalen?

Help mee en hopelijk krijgen we een lach op het gezicht van deze lokale ondernemers in Duiven.

De kleine lettertjes:
Wie: Alle horeca die normaal niet gericht zijn op afhalen/bezorging (Gieling Groessen, Zaal Berendsen, Cafe Bij de Buren, Brasserie een Mooie dag, Grandcafe Bij Welling, Mundos, Cafe de Beloning, Café Van Dorth en Restaurant 'T Raedthuys
Hoe: Alle afgerekende virtuele etentjes en drankjes verdelen we zonder aftrek van iets gelijk over bovengenoemde bedrijven en betalen dit per bank uit op 1-2-2022

Met warme groet,

Joost WassinkEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.