Vikings for KiKa | Geld inzamelen
 
 

Vikings for KiKa

Team Vikings for KiKa in the Baltic Sea Circle Rally 2019

Team Vikings gaat in juni 2019 deelnemen aan de Baltic Sea Circle Rally. Om deel te mogen nemen aan deze rally zijn enkele voorwaarden verbonden.  Een van de voorwaarden is om geld inzamelen voor een goed doel, doneer minimaal € 750,00 aan een goed doel naar eigen keuze. Wij hebben gekozen voor KiKa van het KWF. Kinderen zijn tenslotte onze toekomst en moeten zonder zorgen, gezond, op kunnen groeien!

Zelf doneer ik deze €750,00 zodat de minimale doelstelling al is bereikt.  Maar zoals KiKa zelf aangeeft op hun website "De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen". Daarom is jullie donatie zo belangrijk. Een donatie kan al vanaf € 5,00.

Een ander vereiste is 'koop een auto van 20 jaar of ouder die maximaal € 2.500,-kost' Tot slot schrijf je in en na het betalen van het inschrijfgeld mag je deelnemen aan deze goede doelen rally.

Enthousiast als we zijn hebben we nu al een auto gekocht, een Volvo 850 van 24 jaar oud. Na de rally gaat deze auto weer in de verkoop en de opbrengst zal ook naar KiKa gaan.

Ben je samen met ons ook zo enthousiast? Ja....sponsor onze rally dan voor KiKa.

alvast bedankt voor je donatie šŸ‘

 

P.S. Uiteraard brengen we straks ook dagelijks verslag uit via Facebook van deze schitterende rally die door 11 landen gaat. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

15 donaties
€ 1.890,00
Doel: ā‚¬ 4.500,00
42% / 65 dagen te gaan