Videocamera RaRaRacing

Videocamera RaRaRacing | Geld inzamelen
 
 

Het zal de meesten wel zijn opgevallen. Onze videocamera wordt wat minder. De beelden worden wat minder duidelijk en wazig. We moeten sparen voor een nieuwe camera na alle andere (privé) investeringen dit jaar. Mocht iemand een bijdrage willen leveren of ons willen sponsoren, neem dan contact met ons op. Elk bedrag en alle hulp wordt gewaardeerd. Hopelijk kunnen we snel een nieuwe videocamera aanschaffen waardoor jullie weer van heldere beelden kunnen genieten.

 

RaRaRacing
22-07-2022

Zoals velen van jullie weten heb ik vorig jaar een persoonlijke goede beslissing genomen die een behoorlijke financiële impact heeft gehad. Dat betekent dat je daarna even moet sparen als je weer wat wilt uitgeven. Ik had de hoop dat mijn videocamera het nog wel een jaar zou uithouden, maar helaas. De kwaliteit van de beelden (ook na schoonmaken) was niet meer naar mijn maatstaven. Het risico van onze sport is, dat je camera snel al compleet vol stof kan zitten. Daar doe je niets aan. Dus een nieuwe camera, die moest er komen. Want wat ik nu doe, dat vind ik leuk om te doen en het wordt (vaak) gewaardeerd.

Waar je tot een paar jaar geleden voor een relatief klein bedrag een camera kon aanschaffen, zijn deze behoorlijk duur geworden. De techniek staat niet stil en de apparatuur wordt telkens uitgebreider. De camera`s die ik kon betalen, waren het eigenlijk nét niet. Na wat langer nadenken en twijfelen (en wat schaamte), toch uiteindelijk dit bericht online gezet. Soms is hulp vragen, best lastig.

Nooit had ik dit verwacht. Een paar euro, een paar tientjes, daar was ik al blij mee geweest. Maar zoveel steun qua donaties, appjes en goede gesprekken… Dat had ik niet verwacht. Ik was er stil van toen ik na een paar uur mijn telefoon weer aanzette en op: https://www.doneeractie.nl/videocamera-rararacing/-65219 keek. Ongelofelijk. Autocross is familie! Dat blijkt uit alles weer.

Ik kan iedereen niet genoeg bedanken. Mijn dankbaarheid kan ik niet in woorden uitdrukken. Wel in acties. De coureurs zijn nog niet van mij af! We blijven meegroeien met de sport naar een professioneler niveau met video`s en interviews.

Nogmaals iedereen bedankt voor de mooie bemoedigende woorden en de hulp.

Het vervelende mannetje van RaRaRacing  


112 donaties
€ 2.750,00
Doel: € 1.500,00
183%

Deze actie is gesloten.