Verwendagen Oncologie patienten en de inloopkamer | Geld inzamelen
 
 

Verwendagen Oncologie patienten en de inloopkamer

lotgenoten contact oncologie patiënten

Elke dag is de inloopkamer in het mch westeinde ziekenhuis geopend. De kamer is opgezet door vrijwilligers en elke vrijwilliger heeft iets te maken gehad met kanker.

In de kamer kunnen patienten terecht voor een lekker kopje koffie, een luisterend oor en een steuntje in de rug.

Ook zijn er specialen verwen dagen dat kan zijn een heerlijke massage door een special team die getraind is in massages bij kanker.

Een make up work shop hoe verzorg ik me huid tijdens de chemo's en andere behandelingen. Een heerlijke pedicuren behandeling  door de medische pedicuren.

Al deze verwen momenten zijn voor de patienten gratis en worden verzorgd door vrijwilligers.

Ook gaan we op verzoek mee naar de gespreken bij de arts of naar de behandelingen.

En kunnen we helpen bij het invullen van het laatste wensen boekje.

Omdat we alles met vrijwilligers doen zijn wij afhankelijk van donaties. Van de donaties kunnen we dan de producten bekostigen die nodig zijn voor de verwen dagen en voor het vullen van de verwentasjes die worden uitgedeelt op de afdelingen.

Nu krijgen we een nieuwe kamer in het MCH anthonius hove en voor die kamer hebben we ook nog wat spullen nodig voor het inrichten van de verwen salon.

Dus als u een bedrijf bent en ons op die manier kan helpen door producten te schenken of te helpen met het inrichten van de verwen salon is dit ook zeer welkom en kunt u contact met ons opnemen via [email protected]Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.