Verwaarloosde en mishandelde straathonden Ecuador

Verwaarloosde en mishandelde straathonden Ecuador | Geld inzamelen
 
 
Help onze stichting met de opbouw van een dierenasiel in Ecuador!

De groei van het aantal zwerfdieren in Ecuador is geëxplodeerd en het ontbreekt de regering aan middelen en sancties om de situatie onder control te krijgen. Educatie, geldnood en een algehele mentaliteit zijn factoren die bijdragen aan het groeiende aantal verwaarloosde en mishandelde honden en katten. Met name tijdens de pandemie worden dieren meer dan ooit als afval op straat gegooid.

Samen met de stichting Unidogs, het nationale politiekorps en de lokale dierenarts heb ik geholpen met reddingsacties en de rehabilitatie van de zwerfhonden in Baños de Agua Santa. We hebben een fantastische groep van ongeveer 80 vrijwilligers die allemaal hun handen uit de mouwen steken wanneer mogelijk.
We zijn de stichting ongeveer een jaar geleden begonnen en zijn nu op het punt beland dat de stad bekend is met ons en alle meldingen van dierenleed bij ons binnen komen.

Veel van ons hebben onze huizen geopend voor de opvang en rehabilitatie voor zoveel zwerfdieren als mogelijk. Helaas hebben we onze limiet bereikt en wat we echt nodig hebben is een dierenasiel en de financiële capaciteit om dit te realiseren.

Al het geld van de donaties zal gaan naar de aankoop van een terrein net buiten de stad Baños de Agua Santa, en de constructie van het dierenasiel. Het dierenasiel zal 100 hondenkennels bevatten met binnen- en buitenplaatsen, binnenplaatsen voor ca. 30 katten, een woonruimte voor het personeelslid dat 24/7 aanwezig zal zijn, een quarantaine kamer, een behandelkamer en tenminste vier aparte speelvelden. 

Help ons om deze dieren in nood te beschermen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 35.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.