Vervul de laatste 2 wensen van Silke

Vervul de laatste 2 wensen van Silke | Geld inzamelen
 
 
Vervul de laatste 2 wensen van Silke

In de periode van veel tegen slagen en verdriet. Willen wij onze klein dochter en haar ouders een onvergetelijke een midweek disneyland Parijs en een feest avond (artiesten avond ) geven

Zoals jullie wellicht weten vecht Silke die nu 14 jaar is al 11 jaar tegen de ziekte Diskeratosis Congenita ( symptomen zijn; Beenmergfalen, kanker,mond,huid,nagels en ogen ).Deze ziekte is 1 op een miljoen.
Iedereen die haar kent weet dat ze een door zetter is. Al 11 jaar gaat ze continue de strijd aan tegen deze rot ziekte. Een bizarre periode van chemotherpie, bestralingen, operaties complicaties, en ander ziekenhuis bezoeken en telkens weer teleurstellingen.

Maar helaas ziet de toekomst er op dit moment voor haar niet meer zo rooskleurig uit en neemt de ziekte de overhand. In december heeft ze de keiharde prognose gekregen dat ze nog niet meer dan een klein jaar nog te leven heeft, omdat de nieren en de longen van haar het ook al begeven.

Dit nieuws is ingeslagen als een bom en zorgt ervoor dat alles nu in een stroom versnelling komt
Wij groot ouders willen dit jaar het mooiste jaar van haar leven geven.
Haar 2 grote wensen die ze heeft zijn nog een midweek naar disneyland in Parijs met haar ouders en haar 3 broertjes. En haar aller grootste wens is een feestavond met 2000 zieke kinderen onder begeleiding te houden in een grote hal zoals bij voorbeeld is de ijshal thialf in herenveen met artiesten zoals Jannes, Litse Hille en vele andere artiesten


Deze wens van haar de feestavond met artiesten, hal, licht en geluid, beveiliging, en de ehbo en een midweek naar disneyland Parijs kost €50.000 .

Helpen jullie mee om te zorgen dat deze 2 wensen van haar vervuld word.
Doneer dan nu. Met veel dank en liefs van haar groot ouders.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.