Vervoer voor kwetsbare ouderen

Vervoer voor kwetsbare ouderen | Geld inzamelen
 
 

Als nieuwe stichting streeft de Sojah Foundation ernaar de bewoners binnen en buiten de wijk Hoograven te ondersteunen en actief mee te laten doen in de samenleving.

Zo heerst er in de wijk Hoograven een probleemgeval die wij als stichting willen aanpakken. In deze wijk wonen veel ouderen die zich moeilijk kunnen verplaatsen van A naar B. Er zijn namelijk geen rechtstreekse bussen die eindigen bij de eindbestemming, de taalbarriere voor ouderen met een migratie achtergrond zorgt voor weerhouding en de regio taxi is niet altijd efficient, de wachttijden kunnen hoog oplopen waardoor de ouderen niet meteen geholpen kunnen worden. Dit belemmerd ouderen om hun dagelijkse bezigheden uit te voeren zoals boodschappen doen of een afspraak te bezoeken.

Hierom wil de Sojah Foundation een middel zoeken en inzetten om die mensen verder te helpen in de vorm van de “Sojah mobiel”. Dit zal een vervoersmiddel zijn (klein busje, auto) die speciaal voor deze mensen ingezet kan worden en rekening houdt met de taalbarriere.

Wij willen deze Sojah mobiel drie keer per week inzetten en ons voornamelijk richten op de volgende dagen: de dinsdag, wegens de dinsdag markt die veel bezocht wordt door de ouderen en op de vrijdag.

Om dit mooie project tot slagen te brengen hebben wij jullie hulp nodig! dit kan doormiddel van een donatie te doen, ons adviseren of mee te denken naar oplossingen. Zo kunnen wij de ouderen ondersteunen en hen mee laten doen in de maatschappij.

Voor meer info over de stichting ga naar: www.sojahfoundation.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.