Vervoer revalidatie. Vervanging motor Volvo 1997 | Geld inzamelen
 
 

Vervoer revalidatie. Vervanging motor Volvo 1997

Revalidatie partner stopt door kapotte motor vervoer van oude Volvo.

Betreft vervoer van mijn revaliderende partner

Bericht: Aan welwillende lezers van dit bericht.


Heel graag zou ik via crowd funding actie geld willen inzamelen voor reparatie van mijn oude Volvo a, die dient om mijn revaliderende vrouw te vervoeren van Maastricht naar Heerlen. Mijn partner heeft paar jaar geleden een driedubbele herseninfarct gehad en moet nu continue revalideren om beetje bij beetje te kunnen herstellen.
Daar komt bij dat ikzelf vanuit een AOW uitkering een klein bedrijfje aan het opstarten ben in duurzame energie voor de Nederlandse markt maar vooral ook voor ontwikkelingsgebieden in o.a. Afrika. Het betreft hier ziekenhuisprojecten. Helaas zonder financiele ondersteuning zet ik deze activiteiten op.
Met een oude VolvoV70 uit 1997 vervoer ik mijn partner voor revalidatie en herstel. Gebruik tevens de wagen voor bezoek relaties die evenals ikzelf werken in Afrika voor verduurzaming van ziekenhuizen en dorpgemeenschappen aldaar.

Een kapotte motor van mijn wagen dreigt nu alles en alles te moeten stopzetten. Door een groot lek in het koelwater systeem van de motor zijn de koppakkingen gesprongen en moest er een andere motor in komen. De reparatie kosten liggen op ongeveer euro 3000,00 incl  koppelingsplaten en installatie kosten om hem weer helemaal in orde te krijgen zodat ik weer mijn partner kan vervoeren en de wagen nog vele jaren mee kan. Echter het geld is niet voorhanden. Er is geen bank die mij hierin wil ondersteunen omdat we simpelweg niet kredietwaardig zijn. Hebben geen bezittingen zoals eigen woning maar is huur woning.

Ben op zoek naar mensen die een klein bedrag willen doneren om in ieder geval de reparatie kosten van mijn wagen te kunnen financieren en ik mijn partner van 72 jaar kan vervoeren.
Bank rekening waarop donaties kunnen worden gestort is ING bank. met bank nr. NL48 INGB 0007 4935 70 ten name van H.B. Thiessens.
of Triodosbank NL68 TRIO 0197 8697 93.

Alvast heel veel dank voor uw donatie welke zal bijdragen dat Volvo weer gerepareed kan worden.

Ik houd alle donateurs op de hoogte wanneer ik uw contact gegevens mag ontvangen. Zie verder ook de website van mijn bedrijfje Novaterragroup
http://ntg-energy.jimdo.com

Vriendelijke groet,

Huub Thiessens

 


.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.