Vervoer om naar mijn kind te kunnen

Vervoer om naar mijn kind te kunnen | Geld inzamelen
 
 

Voor mijn cliënt heb ik deze crowdfunding aangemaakt.

helaas door verschillende omstandig heden is zijn zoontje uit huis geplaatst en we doen er alles aan om hem terug bij zijn papa te krijgen. Helaas heeft vader het niet breed en staat onder bewindvoering. Zijn zoontje woont 65 kilometer van hem vandaan en vader mag hem om de zoveel tijd bezoeken. Het probleem is dat vader geen geld heeft om hier voor vervoer te bekostigen, openbaar vervoer is erg duur en zijn zoontje woont in het buitengebied waar geen bussen rijden. Vader zou zo graag een 45km autootje hebben. Deze zijn laag in verzekering en in benzine kosten. Helaas is er niemand die hem kan helpen. Zijn ouders willen hem wel geld lenen maar dit mag niet van de bewindvoerder omdat er dan schuld ontstaat en vader dit niet gemakkelijk kan terug betalen.

vader zijn familie woont aan de andere kant van Nederland en heeft veder niemand in het dorp waar hij woont. Zijn ouders zijn al op leeftijd en hebben ook geen vervoersmiddelen. Vader zou zo graag zelfstandig naar zijn familie en zoon willen gaan. Met feestdagen zit hij altijd alleen omdat hij nergens heen kan. Ik als zijn hulpverlener breng hem nu 1 keer in de maand 1,5 uur naar zijn zoon, dit kan helaas niet heel lang zo door gaan omdat dit voor mij al met al een halve dag kost en ik dit helaas niet kan blijven verantwoorden naar mijn baas. 

We zouden zo geholpen zijn als vader zelf kan reizen en dus zijn kind kan bezoeken maar ook zijn familie kan zien met de feestdagen. 
we hopen op deze manier dit voor hem te kunnen realiseren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 2.000,00
0%