Verschillende acties voor minder bedeelden | Geld inzamelen
 
 

Verschillende acties voor minder bedeelden

Verschillende acties voor minder bedeelden.

Goedendag,

Ik heb verschillende acties opgezet, de eerste heb ik vrijwel zelf gefinancieerd samen met een paar sponsoren. Ik zou graag meer van deze acties opzetten, alleen wordt het voor mijzelf (student) erg duur.

Dit houdt mij uiteraard niet tegen mijn doelen te behalen.

Verschillende acties:

- Sinterklaas

- Kerst

- Oud en nieuw

- Verjaardagen

 

Hoe is het begonnen?

Mijn eerste actie eindigde afgelopen weekend, Sinterklaas. Ik heb de hele maand november allerlei spullen, speelgoed, kleding, schoenen, films, boeken, etc. gekregen en gekocht. Ik heb hiervan pakketen gemaakt waarbij ik gekeken heb naar het geslacht, de leeftijd, de hobby's, de favorite spelletjes, favorite kleuren, schoen- en kledingmaat, etc. van de kinderen waarvoor de pakketen waren. Ik heb hier heel erg veel tijd en geld aan besteed en het eind resultaat was geweldig!

Ik heb samen met mijn baas en nog een paar andere zaterdag 2 december alle pakketen rond gebracht als Sinterklaas en zwarte piet. Zodat deze kinderen een leuke sinterklaas hadden mét cadeautjes. De verhalen van deze mensen raakte me en de blije gezichten en dankbaren berichten gaven me energie om hiermee door te gaan.

Wat nu?

Ik wil nu graag voor kerst pakketen maken, voor oud en nieuw pakketen maken voor een mooie start van het nieuwe jaar en met verjaardagen mensen sponsoren om een onvergetelijk cadeau te krijgen of geven.

 

Wat kunt u doen?

U kunt doneren!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00