Verpleegkundigen ICN UMCG in het zonntetje

Verpleegkundigen ICN UMCG in het zonntetje | Geld inzamelen
 
 
Verpleegkundigen ICN UMCG in het zonnetje leggen.

In 2018 raakte ik zwanger en kon vanaf dag 1 niet genieten van mijn 3de zwangerschap. Ellende na ellende, mijn gezondheid ging zwaar achteruit en belande continu in het ziekenhuis. Ik had veelste hoge bloeddruk die niet onder de controle was te houden. Het was extreem gevaarlijk. Ik was 25 weken zwanger en moest bevallen van een dochtertje die een groeiachterstand opliep en te licht was. Ik wist op dat moment dat ik afscheid moest gaan nemen van mijn enigste dochtertje. Het was veelste vroeg en ik kon het niet verdragen dat zij het wereld niet mocht kennen, haar moeder en vader leren kennen of haar broers. Ik kreeg een keizersnee, en voor het eerste keer hoorde ik haar huilen. Ze was erg klein en mocht haar niet zien. Ze werd gelijk meegenomen.

Na het bijkomen, kreeg ik te horen dat ze 490 gr woog. Erg klein dus. Mijn partner aan mij zijde vol verdriet om mij ondersteunen. Hij was erg positief over haar, omdat we nog geen slechte nieuws hadden gehoord. Ik was mezelf al aan het voorbereiden op het allerergste.

Ik mocht haar zien en mocht vanaf het eerste dag al met haar buidelen. Ze was rood van kleur. Ze kreeg ondersteuning bij het ademen. 490 gr kan je het voorstellen ?
Elke dag ging ik erheen. Uren lang buidelen en voor haar zingen. Haar conditie was vanaf dag 1 stabiel. Soms hadden we mindere dagen, dat ze te veel zuurstof kreeg. Door al die kabeltjes en prikjes had ze ook veel pijn.
Uren werden dagen en dagen werden weken.
Ze kreeg te veel zuurstof en artsen zagen geen toekomst meer. Ik was kapot. Ze moest van de beademing af. Maar weken werden maanden en ze deed het steeds beter.

24 uur lag ze op het ICN en werd verzorgd door de verpleegkundigen. 24 uur per dag kwam ze niks te kort. Ze kreeg borstvoeding via de sonde, medicatie, ze werd verschoont. Ze kreeg liefde. Wanneer ik niet kon komen, ging een verpleegkundige met haar buidelen. Ik kan de verpleegkundigen niet genoeg bedanken voor keiharde werk. Niet alleen voor ons maar voor alle ouders die bij hun terecht komen. De zorg die ze bezorgen. Ondanks het situatie werd ik gerust gesteld en kon mijn verdriet kwijt. De warmte. De steun. Het zorg voor je kind. Ik heb er nog steeds geen woorden voor.

Vorige jaar had ik mijn diepte punt. Ik was depressie, ik had erg veel last van angst en paniek aanvallen. Het ging niet goed. Met veel hulp van de psycholoog, ben ik er boven op gekomen. Hoge bloeddruk heb ik nog steeds en daar kom ik niet meer vanaf.

We zijn nu 2 jaren verder, en ik kan het niet loslaten hoeveel de verpleegkundigen voor ons betekende. Wij zullen dat nooit meer kunnen vergeten. Ons dochtertje doet het geweldig. 7 oktober 2018 werd ze ontslagen uit het ziekenhuis. Zonder zuurstof ondersteuning. Ze is perfect. Ze ontwikkeld super goed.

Ik wil de verpleegkundigen in het zonnetje leggen voor elke ouders. Wij kunnen het helaas niet alleen doen. Ik vraag daarom om jullie hulp. Wat ik wil bereiken is dat ze beseffen hoe belangrijk ze zijn ( doen ze zeker al ) Mijn dochtertje heeft het gered dankzij hun hulp ( ook omdat ze een vechtertje is ) dat is ze nog steeds. Ik wil iets terug doen.

Wat wil ik doen : Ik wil een evenement organiseren dat op verschillende dagen plaats zal vinden. De verpleegkundigen kunnen helaas niet allemaal op 1 dag. Bij dit evenement zal elke medewerker worden verwend en in het zonnetje worden gelegd, na afloop een geschenk om te bedanken voor hun onzettende inzet. Ouders die zich hebben aangemeld mogen in het kort vertellen hoe het voor hun was en wat de verpleegkundigen voor ons betekenen.

Om dit allemaal te bereiken heb ik hulp nodig. Wilt u mij helpen dit doel te bereiken? Dit zal voor mij en alle ouders erg veel betekenen. Wij zijn al erg blij dat u de tijd nam om het bericht te lezen. Ik kan u niet genoeg bedanken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.