Vernieuwing en verduurzaming dak JNB | Geld inzamelen
 
 

Vernieuwing en verduurzaming dak JNB

Vernieuwing en verduurzaming dak JNB

Tussen nummer 15 en 17 van de Ospelseweg in Nederweert loopt een smal steegje dat uitkomt bij een open veld en een groot gebouw: de blokhut van Jong Nederland Budschop. Wekelijks komen hier meer dan honderd kinderen avonturen beleven, unieke spellen doen en doet het dienst als middelpunt voor Nacht van het Dorp, Sint Maarten en Timmerdorp. Al bijna 50 jaar hebben vele mensen hier een groot deel van hun kindertijd doorgebracht.

De blokhut is een kern van de gemeenschap, maar ieder gebouw heeft onderhoud nodig. Door vele lekkages en door oplopende energiekosten móet het gehele dak nu vervangen worden. En omdat ze in de toekomst van hun leden willen denken hebben ze besloten om dit duurzaam aan te pakken.

Jong Nederland Budschop wil een middelpunt van de gemeenschap blijven en dus willen ze niet de contributie fors verhogen, om ook zo bereikbaar te blijven voor gezinnen die het minder breed hebben. Ook al sponsort het Oranje Fonds fors, er blijft toch nog een gapend gat in de begroting. En daarom is jouw hulp nodig, de inwoners én ondernemers van de gemeente Nederweert, om de blokhut een unieke plek voor kinderen te laten blijven.

Door middel van jouw gift kun je ons helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.