Verleden en toekomst | Geld inzamelen
 
 

Verleden en toekomst

verleden en toekomst. van mijn schulden af komen

Hallo lieve mensen 

Doordat een hele goede vriendin van ons vroeger een zware jeugd heeft gehad met onder andere sekueel misbruik en mishandeling heeft zij van jongs af aan moeite met heel veel dingen gehad. Het verleden heeft haar erg beschadigd maar door de jaren heen is het meisje van toen 15 jaar nu een grote en volwassen vrouw geworden die alles vroeger heel anders had willen doen.

Omdat zij zo erg met zich zelf in de knoop heeft gezeten, kon haar vroeger dus alles gestolen worden en maakte het haar allemaal niet meer uit. Een hele domme zet natuurlijk als je kijkt hoeveel financiële problemen zij nu heeft door alles wat er vroeger gebeurd is.

Heden/Doel 

Nu is het meisje wat vroeger zo klein en zo bang was een volwassen vrouw geworden die er alles aan doet om de schulden die zij nu heeft van vroeger af te betalen. 

Deze vrouw heeft ondanks alle tegenslagen toch geprobeerd om alles zo goed mogelijk te doen en werkt hard om haar verleden nu echt achter zich te laten en haar zelf en haar kleine lieve dochterje van 14 maanden een toekomst te geven en zij zelf nooit heeft gehad.

Wij als vriendinnen groep willen daarom proberen haar op deze manier te helpen en hopen dat we doormiddel van deze doneeractie toch stukje voor stukje haar het financiël wat draagzamer te laten worden. waarom we dus met heel ons hart aan iedereen willen vragen om een bijdrage te leveren en haar op deze manier te helpen. 

 

We willen iedereen bedanken die de tijd nam om deze actie te lezen en ons heeft willen helpen met een donatie.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.