Verhuizen i.v.m schimmel en vochtproblemen

Verhuizen i.v.m schimmel en vochtproblemen | Geld inzamelen
 
 
Wie wil ons helpen met de inrichting van het nieuwe huis????

Hallo lieve mensen,

Wij zijn Mark en Daniëlle en hebben een zoon en een dochter. We wonen nu in een huis dat vochtig is en waarvan de badkamer helemaal beschimmel is zoals u al op de foto kunt zien.

Wij zijn als gezin al ruim 4,5 jaar bezig met de woningstichting om het vocht en schimmel probleem opgelost te krijgen, wat alleen niet wil lukken. Wij zijn nu dus genoodzaakt om te verhuizen naar een andere woning in een andere gemeente.

Onze zoon en dochter hebben allebei astma, voor onze dochter hebben wij een vernevelaar thuis vanwege de zware astma aanvallen die ze iedere keer heeft. Wij als ouders hebben beide atrose in onze rug en Mark heeft daarbij ook nog diabetes type 2 en diverse psychische diagnoses. Zoals u zult begrijpen brengt het vocht en schimmelprobleem de nodige stress met zich mee wat onze gezondheid niet ten goede komt, vooral omdat de woningstichting ons aan ons lot overlaat.

Door de vocht en de schimmel zijn al onze meubels aangetast en kunnen we deze dus niet meenemen naar de nieuwe woning. De verzekering keert helaas geen schadebedrag uit, omdat het gaat om achterstallig onderhoud van de woningstichting. Wij worden letterlijk van het kastje naar de muur gestuurd door de verzekering en de woningstichting.

Help ons a.u.b om ons nieuwe huis leuk te kunnen inrichten voor de kinderen en dat er dan weer rust komt in ons gezin. 

 Alvast hartelijk dank voor u donatie.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.