Verhuiskosten

Verhuiskosten | Geld inzamelen
 
 
Nooit gebruik gemaakt van mijn recht op WAJONG, nu kan ik zelf uitzoeken.

Slechtziend geboren, nooit de intentie gehad om nutteloos thuis te zitten. 
Opleidingen gevolgd, en daarna gewoon gaan werken. Ook al kwam ik 's avond oververmoeid thuis.

Na problemen op de werkvloer en gedoe in mijn privé leven thuis komen te zitten met een burn-out. Geen werkgever die het ook maar ziet zitten om je een kans te geven. Mijn ogen zijn ook verder achteruit gegaan, dus ik moet uitzoeken wat ik nog wel en niet kan op een acceptabel niveau.

Ik woon in een flat waar mensen ook thuis zitten, omdat ze het wel best vinden om met niets doen, geld te kunnen krijgen.
Heb weleens gedacht van thuis uit te gaan werken. Helaas is dit onmogelijk omdat mijn buren zoveel herrie maken dat je niet rustig kunt werken. Als ik al een soldeerbout of heat gun vast pak gaan ze al stampen. Ik heb een "TV loep" waar ik behoorlijk mee kan inzoomen.
Of als ik een telefoongesprek voer, of aan het typen ben krijg ik direct een reactie.

Dus omdat ik het wel geprobeerd heb, kan ik geen aanspraak maken op WAJONG. Dat kan alleen als je voordat je gaat werken deze aanvraagt. Doe je dat niet en je komt later in je leven in de knel, nou dan mag in de bijstand.

Sparen om te kunnen verhuizen is zeer moeilijk, dus zou het fijn zijn als mensen mij hiermee zouden kunnen helpen. Zodat ik weer verder kan gaan met mijn leven.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.