Verena runs 4 Kika NY marathon 2019

Verena runs 4 Kika NY marathon 2019 | Geld inzamelen
 
 
Ik ga het gewoon doen! KiKa NY marathon 2019!

Pas sinds een aantal jaren leef ik gezond, heb ik een gezonde BMI en vind ik sporten geweldig.

Mijn favorieten sporten zijn hardlopen en wielrennen.

Sinds drie jaar heb ik doelen gesteld die ik in dat jaar wil behalen. Voorbeelden hiervan waren mijn eerst 5 km, het jaar erop de 10 km, bij de Singelloop in Breda, de Ronde van Vlaanderen fietsen. De Alpe d'Huez en Mont Ventoux beklimmen op de fiets. Dit jaar was het meedoen met de 40 km van Breda bij de Singelloop. Hiermee heeft de hele loopgroep bijna 20.000 euro opgehaald voor het goede doel.

Dit voelde zo goed dat ik meteen een nieuw doel heb gesteld; het lopen van een marathon! En niet zomaar een marathon want juist iets doen voor het goede doel voelde bij de 40 km van Breda enorm goed. Dus ga ik wil de marathon lopen in New York voor KiKa!

Hier is 6000 euro aan sponsorgeld voor nodig. En hier ga ik keihard voor werken! Ik heb maar een klein clubje mensen om mij heen dus ik heb mezelf twee jaar gegeven om dit bij elkaar te sparen en in  te zamelen om dit te kunnen realiseren.

Iedere euro is er een dus ik ben ontzettend blij als iemand iets wilt doneren.

Al mijn persoonlijke inzamelacties, deze pagina is daar een onderdeel van, en mijn voorbereidingen op deze bijzondere marathon kun je volgen op https://www.facebook.com/verena4kika/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.