Verdriet verminderen | Geld inzamelen
 
 

Verdriet verminderen

Niet alleen in goede maar ook in slechte tijden komen we voor elkaar op!

Beste lezers,

Vanuit mijn omgeving is er een bekende die financieel gezien het lastig heeft, maar toch keihard zijn best doet om zijn persoonlijke dromen waar te  maken. De ouder zelf heeft het qua eigen middelen het ook minder waardoor de kans vrijwel weinig is om hem te helpen. Zoon ondersteund zijn ouder met het betalen van vaste lasten omdat salaris van ouder niet toereikend is. Jongen verdient zelf ook niet veel. Moeder is helaas overleden.

Deze jongen is van Turkse afkomst en is op eigen kracht contini aan het werk om zijn middelen bij elkaar te verzamelen, maar omdat hij ook nOg een  student is (laatste jaren) kost studeren, werken en alle persoonlijke voorbereiding voor hem heel veel energie en kracht en natuurlijk ook geld!

Daarom vraag ik aan jullie om hierbij hulp te bieden zodat wij hem ook kunnen ondersteunen en zijn lasten (ook emotionele) op zijn rug te verminderen. Hierdoor kan hij en zijn thuis verplichtingen aan vaste lasten voldoen, zijn voorbereiding op toekomstige huwelijk makkelijker laten lopen, zijn eigen huis gaan inrichten en zijn studie op toekomstige mooie baan bekostigen. Deze jongen is hiervan niet op de hoogte en wij gaan hem verassen. 

Ik heb hem persoonlijk gesproken zijn verdriet en wanhoop zit op zijn nek en hij weet van deze actie niets van af!

Iedere kleine bijdrage is welkom!

Laten we met allen deze jonge gaan verassen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

48 donaties
€ 976,00
Doel: € 4.500,00
21%

Deze actie is gesloten.