Venezuela helpt Venezuela | Geld inzamelen
 
 

Venezuela helpt Venezuela

Help ons om Venezolanen weer een toekomst te geven

Vrijwel iedereen heeft wel iets gehoord over de gebeurtenissen en situatie in Venezuela.

 

De situatie in een notendop
De voortdurende economische en politieke onrust heeft o.a. geleid tot torenhoge inflatie en een instorting van de economie. Er zijn ernstige tekorten aan voedsel, medicijnen en water in het land en de kwaliteit van het onderwijs gaat hard achteruit. Er is een enorme stijging van mensen met huidziekten, malaria en diarree. Tegelijkertijd hebben ziekenhuizen een tekort aan middelen om mensen te behandelen.

 

De Venezolanen willen bouwen aan hun eigen toekomst
Venezuela zit vol met vakbekwame professionals die in de startblokken staan om aan het werk te gaan en weer een stabiele toekomst op te bouwen. Er is echter nauwelijks werk voorhanden in hun eigen land. Degenen die werk hebben, verdienen vaak veel te weinig om van rond te komen. Miljoenen Venezolanen zijn inmiddels gevlucht naar omringende landen in de hoop op een betere toekomst.

Toch is er is voldoende werk beschikbaar. Alleen meestal niet in Venezuela zelf. Wereldwijd zoeken bedrijven professionals die vanuit hun eigen huis werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit bespaart de werkgevers immers hoge overheadkosten, waaronder een ingerichte werkplek in een duur kantoor.

Helaas beheersen veel Venezolanen de Engelse taal niet voldoende om goed met hun internationale werkgever te kunnen communiceren. Het volgen van taallessen kost daarentegen (te) veel geld en de kwaliteit van de lessen is over het algemeen matig.

 

Het project “Venezuela helpt Venezuela”
Met dit project willen wij, met de hulp van de Research and Innovation Foundation, diverse professionals uit Venezuela een baan aanbieden, om vervolgens te gaan werken aan de ontwikkeling en uitrol van het taalplatform Babbelonia. In Babbelonia worden uitgebreide CEFR erkende taalcursussen aangeboden op A1 t/m C1 niveau.

Babbelonia biedt Venezolanen onbeperkt en gratis toegang tot alle beschikbare taalopleidingen Spaans – Engels.

 

Met uw donatie nemen wij werkzoekenden uit Venezuela aan, die vervolgens gaan werken aan het taalplatform Babbelonia, dat gratis toegankelijk wordt voor elke Venezolaan, die graag vanuit een home office werkzaamheden wil uitvoeren voor internationale bedrijven.

Op deze manier helpen wij met zijn allen Venezolanen die op hun beurt weer andere landgenoten kunnen helpen; Venezuela helpt Venezuela.

Uiteraard ondersteunen wij ook bij het leggen van contacten met deze bedrijven.

 

Dit kunnen we doen van uw hulp:

Baan tegen een marktconform salaris in Venezuela voor 1 persoon, € 350,- per maand
Volledig verzorgde taalopleiding Engels, € 225,-
Aggregaat voor opwekken elektriciteit voor werkplek, € 495,-

Helpt u mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 15,00
Doel: € 7.500,00
0% / 64 dagen te gaan