Geef Maria weer een toekomst | Geld inzamelen
 
 

Geef Maria weer een toekomst

Geef Maria weer een toekomst

Dit is Maria. Een jonge vrouw van 24 jaar uit Venezuela. Door de slechte politieke en economische omstandigheden heeft vrijwel niemand in Venezuela werk en dus geen inkomen. Ook Maria niet. Er zijn geen uitkeringen, er is vrijwel geen voedsel en er zijn nauwelijks medicijnen verkrijgbaar en als het er is, dan is het door de schaarste en de hoge inflatie onbetaalbaar. De inflatie is zo hevig dat de prijzen 3 maal per dag naar boven worden bijgesteld.

Maria staat elke dag om 3 uur ’s nachts op om via het internet een baan te vinden. Ze moet wel, want overdag is er heel vaak geen elektriciteit. Maar er zijn geen banen. En als ze een baan vindt, dan is het salaris veel te laag om van rond te komen (het minimum maandsalaris is vastgesteld op een schamele 26 dollar !!!).

Maria moet niet alleen voor haarzelf zorgen, maar ook voor haar zieke moeder en haar jongere zus. Ze is ten einde raad.

People unite for Maria is een kleinschalig initiatief van Stichting Parolu en The Education Company, met als doel om mensen in dergelijke situaties te helpen een aan stabiel inkomen, zodat ze weer een nieuwe toekomst kunnen opbouwen. Dit doen wij door deze mensen een baan te geven bij een van onze organisaties binnen ons netwerk voor een lokaal marktconform salaris. De organisaties bevinden zich buiten Venezuela want daar is voldoende werk. Via een computer met internet en een aggregaat, kunnen ze vanuit hun eigen huis werken.

De komende tijd zetten wij ons in voor Maria. Voor slechts 4000,- per jaar heeft Maria weer een baan en een toekomst en kan zij voor haar familie zorgen.

Helpt u alstublieft mee? Namens de vrijwilligers van Parolu enorm bedankt.

Parolu.org.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 15,00
Doel: € 3.950,00
0%

Deze actie is gesloten.