Geld inzamelen | Veilig spelen
 
 

Veilig spelen

speeltoestel

Beste dames en heren,

graag wil ik u aandacht voor het volgende. Wij wonen sinds 2008 op een adres in den haag. In 2010 zou dit gesloopt worden. Helaas is dit uitgesteld naar een periode wat wij niet weten. De verhuurder is namelijk vestia. In 2009 was ik zwanger van mijn 1ste zoon. Je klooit wat aan en blijft toch maar waar je zit. Je knapt het huis een beetje op en je jongen groeit als kool. In de wijk waar wij wonen staan heel veel flats en zijn de straten erg onveilig. Achter elke flat is er wel een speeltuintje met toestel. Je raad het al achter die van ons dus niet. In ons blok wonen allemaal jongens van leeftijden tussen 0/10 jaar. 

We hebben vestia al gevraagd om hier toestellen te plaatsten zodat onze kids leuk en veilig kunnen spelen. Het antwoord van vestia was pech want het geld van de aankomende jaren is al uit gegeven. Nu wil ik door middel van crowdfunding geld inzammelen zodat wij toch een mooi speeltoestel neer kunnen zetten voor de kids in ons blok.

Hopenlijk zijn er mensen die van kinderen houden en mij willen helpen om het voor elkaar te boksen voor de jongens in de buurt om gezellig, veilig en leuk te spelen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.