VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN | Geld inzamelen
 
 

Graag wil ik mijn verhaal kwijt en hoop dat iemand mij kan en wil helpen

In 2013 heb ik mijn eigen bedrijf moeten stoppen ivm hartfalen, Hierdoor ben ik in het ziekenhuis beland. Een zware operatie en 4 maanden revalidatie volgden. Ik was niet verzekerd omdat dit te duur was. Hierdoor had ik geen recht op een uitkering en omdat mijn schulden hoog opliepen, heeft de belastingdienst alles in beslag genomen. Door stress en ellende verergerden mijn hartproblemen en het enige wat ik wilde was RUST.
In het ziekenhuis heb ik mijn toenmalige vriendin ontmoet en samen zijn we Nederland "ontvlucht".
We wilden een  mooie toekomst op bouwen in Spanje. Samen zouden we daar een spiritueel centrum beginnen. Toen alles zo goed als klaar was hiervoor, overleed mijn vriendin plotseling. Ik ben terug gegaan naar Nederland, maar kon daar niet meer aarden. Daarom ben ik weer in Spanje gaan wonen. Vanaf die tijd, nu ruim 5 jaar geleden, ben ik aan het overleven. Ik moet het hebben van giften, lichte klussen doen en oppassen op dieren. Ik kan niet werken omdat mijn hart nog maar voor 20% functioneert. Zowel in Nederland als in Spanje heb ik nergens recht op terwijl ik altijd aan mijn financiële verplichtingen heb voldaan. Nu loop ik vast op gebied van burgerzaken, verzekeringen, vaste lasten en mijn liefdesleven. Ik ben nu 60 jaar oud en weet echt niet meer wat ik moet doen.

Mijn grootste wens is dat ik weer mag gaan leven i.p.v. overleven.
Met jullie donaties wil ik graag mijn schulden afbetalen zodat ik iedereen weer recht in de ogen aan kan kijken en ik weer vooruit kan. 
Dankbaar ben ik voor iedere euro die ik ontvangen mag. 

Wonderen bestaan...dat weet ik zeker!!

Mvg. John Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 13.000,00
0% / 24 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.