van Dissel RIVM proces tuchtcollege Den Haag

van Dissel RIVM proces tuchtcollege Den Haag | Geld inzamelen
 
 
Zaak mondkapjes zijn nuttig tegen Corona

Al vanaf dag 1 had ik bezwaren tegen de laconieke en op ongefundeerde argumenten beruste besluit mondkapjes niet als een algemeen beschermmiddel tegen corona te verplichten.

Jaap van Dissel hoofd OMT en hoofd RIVM beweert dat er geen nut is bij het dragen van een mondkapje tegen corona. Ik ben erachter gekomen dat in juni 2020 al uitgebreid een onderzoek is afgerond van een hoogonderscheiden professor Virologie mevrouw Monica Ghandi van de universtiteit CA USA, die het nut uitlegde met behulp van het LD50 model. Corona is net als een gif dodelijk cq ernstig bij een bepaalde dosis en om de dosis laag te houden is een mondkapje van essentieel belang. IK heb het medisch tucht college alle bewijsstukken overhandigd en deze is ook gehonoreerd voor een zitting. Mijn klacht is dat meneer van Dissel het volk met foutieve informatie onnodig in gevaar brengt. Het is dan ook een medischfalen in het belang van de volksgezondheid.

Jaap van Dissel wordt dus aangesproken op zijn medisch falen in de zaak het mondkapje.

Uiteraard heb ik daar geld voor nodig voor de griffiekosten van 50 euro en om ook deel te mogen nemen in deze gebeurtenis vraag ik om een kleine bijdrage te doneren.

bijlagen:

https://link.springer.com/article/10.1007/s11606-020-06067-8Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.