Vakantie woning voor mensen met een beperking

Vakantie woning voor mensen met een beperking | Geld inzamelen
 
 

Hi,

Ik ben Nadine en wilt graag een appartementen complex bouwen op Curacao voor toeristen die met een gezinslid reizen met een beperking. Op dit mooie perceel heb je een fantastische uitzicht en iedereen kan en mag ervan genieten. De stranden liggen op 10 minuut loopafstand. 

Heb je plannen om te reizen, maar je wilt je gezinslid die een beperking heeft graag meenemen? Geen probleem, want ik wil voor deze speciale accomodatie met verzorging u helpen om een mooie vakantie te houden met uw geliefden. 

Het appartement zal geschikt zijn voor mensen met een beperking. Het zal ook een verpleegkundige hebben die kan ondersteunen (indien nodig) met de minder valide gezinslid. 

Tevens wil ik werknemers indienst nemen die een beperking hebben. Een soort van maatschappelijk werkplek creeeren. Ik denk iedereen verdiend een kans en mag werken. Dus van tuinman tot kamerjuf. 

Om dit project te realiseren heb ik uw hulp nodig. Met uw financiering zullen we families met een gezinslid met een beperking helpen om van een mooie vakantie te genieten. 

Helpt u ook?. 

Dank, 

Nadine

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 150.000,00
0% / 528 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.