Vakantie voor gezin | Geld inzamelen
 
 

Vakantie voor gezin

Ik zou mijn kinderen heel graag eens een onvergetelijke vakantie gunnen...

Ik ben een alleenstaande mama van 4 nog jonge kindjes. Hun vader heeft ons 2,5 jaar geleden maten stikken. Sindsdien draag ok helemaal alleen de zorg voor mijn spookjes. Wat ik met veel plezier doe. Wat ik nu heel graag eens aan hen wil geven, is een onvergetelijk reisje naar de warmte. Wij zijn nog nooit ofte nooit op reis geweest en mijn kindjes dromen er echt van om eens in een heus vliegtuig naar een warm strand te reizen. Spanje, Italië, ... verder hoeft niet.

Omdat ik als alleenstaande mama ook financieel in een dieptepunt beland ben, kan ik hen dat niet geven. Ik moet rondkomen met invaliditeit en hun vader betaalt peanuts aan alimentatie, kijkt niet naar hen om én waarbij hij me nog eens de schuldbemiddeling ingedreven heeft ook.

Daarom hoop ik met deze actie een bedragje bij elkaar te zamelen, net genoeg om met 5 op een vliegmachien te stappen en ergens een bescheiden hotelletje te vinden. Om de kids toch eens een midweekse onvergetelijke vakantie te geven, en dit voor aankomende krokusvakantie.

Alvast hartelijk dank!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.