Vakantie op het platteland in Zuid Spanje | Geld inzamelen
 
 

Vakantie op het platteland in Zuid Spanje

Doneer nu en vier vakantie op het platteland in Zuid Spanje.

In het zuidwesten van Spanje, ca.135km onder Sevilla, ligt Costa de la Luz in de Provincie Cádiz. Daar waar Spanje nog echt een beetje Spanje is en waar Spanjaarden zelf vakantie vieren, dan weet je dat je goed zit.

Om die reden is dit de plek waar wij, Rob en Agnes, voor gekozen hebben om te wonen en te werken. Weg van alle echte drukte wonen wij nu op het platteland even buiten Chiclana de la Frontera, waar rust en de natuur centraal staat. Graag willen wij dit alles met jullie delen door het neerzetten van 1 of 2 (vaste-) stacaravans..

Wij, beiden net 50, lieten de Hollandse drukte, stress en kou achter voor onze droom om met veel liefde voor de natuur een zelfvoorzienende en duurzame omgeving te creëren. Hier kom je straks comfortabel tot rust en laat je de dagelijkse drukte en stress volledig achter je. 

Zonnepanelen, een eigen waterput, een moestuin, fruitbomen, Finca las Sorpresitas draait volledig dankzij hulp van de natuur. Terug naar de basis, tot jezelf komen in een prachtige omgeving, even alles vergeten. Genieten van heerlijk eten en drinken, van de warme gastvrijheid en Hollandse gezelligheid in het nog authentiek ongerepte deel van Andalusië met ook veel gezellige dorpen / steden als Cádiz, Jerez de la Frontera, Conil de la Frontera, Medina Sidonia, Vejer de la Frontera, allen met een mooi, gezellig en oud stadskern. Ook het schitterende strand ‘La Barossa’ is op nog geen 10km afstand van de Finca. 

Waarom een stacaravan?
Het legaal bouwen hier op het platteland is haast onmogelijk. Het neerzetten van een stacaravan (ofwel mobile home) is een kwestie van neerzetten, aansluiten op zonne-energie, gas en water en afvoeren van water.  Deze worden dus niet ‘verankerd’ aan de grond en dit mag dan wel volgens de Spaanse wet.

Wij hebben in ruim een jaar tijd al flinke stappen gemaakt.. Voor €10.000 willen we nu een eerste stacaravan neerzetten (afhankelijk van de prijs per stacaravan eventueel al direct 2), een waterdeposito (5000liter) in laten graven en aan laten sluiten voor genoeg water, een septic tank laten ingraven voor de afvoer van toilet, douche en keukenwater en van zonne-energie voorzien.

De stacaravans zetten we zo neer dat er voldoende privacy is en rust en een adembenemend uitzicht over de grote tuin aan de ene zijde en weilanden en Heuvels aan de andere zijde. De stacaravan zal voorzien zijn van minimaal één  slaapkamer met 2 persoons bed, een badkamer met douche en toilet. Verder in het woondeel een kleine keuken en een zit/leef deel. U geniet van het ontbijt, eventueel door ons verzorgd, op uw eigen veranda of in de tuin.

Doneer nu voor dit project en kom je donatie in het tweede jaar na realiseren terug halen in natura:

Doneer je € 5,00 t/m € 24,99 dan beschouwen wij dit als een gift
Doneer je € 25,00 of meer dan ontvang je van ons een presentje
Doneer je € 75,00 of meer dan ontvang je van ons 1 gratis overnachting
Doneer je € 150,00 of meer dan ontvang je van ons 2 gratis overnachtingen
Doneer je € 225,00 of meer dan ontvang je van ons 3 gratis overnachtingen
Doneer je € 300,00 of meer dan ontvang je van ons 4 gratis overnachtingen met presentje

Op voorhand bedanken we iedereen die ons hierin wil steunen!

¡Viene, disfruta y contribuye a un mundo más bonito!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

5 donaties
€ 699,00
Doel: € 10.000,00
6%