Vader van 6 kinderen. | Geld inzamelen
 
 

Vader van 6 kinderen.

Rust voor stervende vader

UPDATE

Rust in vrede

Janny Schaefer 09-10-1972 / 27-04-2019

Correspondentie 

Mauritsweg 11 

6142 ae einighausen.

 

Hallo

Graag wilde ik de laatste wens van een stervende vader van 6 kinderen delen en hopelijk in vervulling laten gaan.

Kort samengevat is zijn grootste wens dat zijn kinderen niet achterblijven met een ernome financiële schuld van de begrafeniskosten en eigen bijdrage hospice e.d.

Het is niet fake en ook niet voor eigen verrijking. Dus nu maar de beknopte versie.

Een 46 jarige man ligt in hospice. Hij is terminaal.

Het verloop was kort, hevig en met veel problemen.

Hij werd eind september ziek en op 24 december 2018 kreeg hij te horen dat er geen behandeling meer mogelijk was.

In januari was hij zo achteruit gegaan dat hij naar het hospice moest.

Nu blijkt dat hij onderverzekerd is voor de begrafenis kosten.

Zelf bij een goedkope uitvaart komt hij een paar duizend euro tekort. Hij heeft zelf geen enkel spaargeld. Daar hij rond moest komen van minimum.

De man heeft 6 kinderen. Hij vecht voor elke dag hopend op een wonder. Niet zozeer om beter te worden maar om het feit dat als hij sterft hij zijn nabestaanden met een hoge schuld opzadelt voor de kosten voor de begrafenis.

Het netwerk/familieleden van de vader  kunnen helaas ook niet bijspringen. Zijn ex vrouw heeft al haar financiën /spaargeld opgebruikt voor de weken dat hij in ziekenhuis lag en zorg als hij thuis was, alsook tijdens zijn verblijf in de hospice. 

Daarom ben ik deze aktie gestart. Om deze vader een vredige, rustige dood en een mooie uitvaart te gunnen. Omringd door zijn kinderen en die niet bezwaard met de zware last van financiële schulden en de wetenschap dat zijn kinderen niet alleen zijn dood moeten accepteren en verwerken maar nog jaren lang ook de financiële gevolgen moeten dragen.

Alle beetjeshelpen om een liefhebbende jonge vader de rust en vrede te gunnen en dat zijn kinderen gewoon kunnen rouwen zonder erna nog jarenlang een schuld moeten aflossen.

Alvast heel erg bedankt 

Ps er zitten kosten aan gebruik van deze site. Ongeveer  20%  tot 30% Van de opbrengst gaat naar de site. Dus is het totaal bedrag  is een vertekend beeld.dit komt vanwege o,85 cent per donatie, 6% provisie 21% btw.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

692 donaties
€ 6.560,00