Vader met osteopathie heeft hulp nodig

Vader met osteopathie heeft hulp nodig | Geld inzamelen
 
 
Mijn zus volgt al een tijdje een zieke vader in Marokko.

Sinds enkele jaren ligt deze vader plat op een klein matrasje in een naast gelegen dorpje in Fes Marokko. Elke beweging doet pijn en doordat er in Marokko geen sociale potjes zijn voor de mensen die het echt minder hebben kun je oneindig pijn blijven lijden tot je lichaam het begeeft. 

Familieleden hebben nu een oproep gedaan aan een nichtje in Rotterdam en vragen ons hulp om deze vader te helpen om in ieder geval te laten onderzoeken wat er met hem aan de hand is. Middels verschillende Facebook groepen is er een bedrag opgehaald zodat meneer vervoerd kon worden naar het ziekenhuis voor verschillende scans. Uit de scans blijkt meneer aan osteopathie te lijden en heeft daarmee een gat in een van zijn heupen.

kun je je voorstellen dat je al jarenlang plat ligt, je je niet kunt voort bewegen zonder dat je weer wat het is en dan kom je er achter dat je een gat hebt in je heup en dat je daarmee je lichaam niet in balans kunt houden? Meneer stort als het ware gewoon echt in! 

De operatie, nazorg en medicijnen kosten voor het start traject € 2.750 en vragen hierbij uw hulp zodat meneer een iets wat normaal leven kan leiden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.