Ultieme marathon droom van José

Ultieme marathon droom van José | Geld inzamelen
 
 
Ultieme marathon droom van José

*UPDATE* Dank aan alle donateurs!! Het oorspronkelijke streefbedrag bedroeg € 1.000,-. Binnen 2 dagen is er € 889,- opgehaald; ongelofelijk! Wegens dit succes is het streefbedrag verhoogd naar € 2.000,-. Alle opbrengsten zullen worden gedoneerd aan de Nederlandse Brandwonden Stichting! Bedankt!

Een ernstig ongeluk met de open haard op 29 oktober 2017 zette het leven van José op zijn kop. José had tweede en derde graads verbranding over 40% van zijn lichaam en volgens de artsen waren de overlevingskansen gering. Na 2 weken in coma te hebben gelegen, ontwaakte José. José herstelt wonderbaarlijk snel en wist 16 kilometer te volbrengen. Hardlopend welteverstaan. José finishte de Hilversum City Run, waar hij op 15 april jl. aan deelnam, in een tijd van 01:26:03. Een ongekende prestatie.

Toch kijkt José zelf alweer vooruit. Hij wil laten zien wat je met mentale kracht kunt bereiken. ‘Mijn ultieme droom is om binnen een jaar na het ongeluk een marathon te lopen. Het gaat niet vanzelf en het gaat pijn doen, maar ik heb dit doel gesteld. Ik wil mensen inspireren en laten zien dat niets onmogelijk is.’

De marathon van Venetië vindt plaats op 28 oktober 2018, een jaar min een dag na het ongeluk. José wil, samen met zijn vrouw Meike, aan deze marathon gaan deelnemen. Hij doet er nog een schepje bovenop: hij wil de marathon onder de 4 uur lopen. Na alle tegenslag willen wij José met deze actie een handje helpen om zijn droom te verwezenlijken.

Alle opbrengsten zullen worden gedoneerd aan de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Donaties kunnen ook worden gestuurd naar de PayPal van José (Jose.salvado@gmail.com).

Alle support wordt gewaardeerd! 

Lees meer over het verhaal van José op www.mentallytough.nl/ultieme-droom-jose/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
54 donaties
€ 2.683,00
Doel: € 2.000,00
134%

Deze actie is gesloten.