Uitvaart Ron Segboer

Uitvaart Ron Segboer | Geld inzamelen
 
 
Uitvaart onverwacht in Thailand overleden Ron Segboer 57

20 Maart is onze vader Ron Segboer op 57 jarige leeftijd overleden in Thailand. Hij was hier voor 4 weken op vakantie. Bij een noodlottig ongeval is hij met de auto achterop een stilstaande tractor met aanhanger geklapt. Deze stond in het donker stil midden op een onverlichte weg, waardoor hij geen enkele kans meer had. 

Via een vriendin in Thailand, die een Facebook bericht stuurde en ook bij het ongeluk betrokken was, kwamen wij erachter dat hij was overleden aan de gevolgen van dit ongeval. In eerste instantie geloofde wij dit niet, tot diegene een krantenartikel stuurde met foto's en meer informatie (zie foto). Dit betekent dat wij het eerder wisten als de Nederlandse overheid. Het definitieve bericht van zijn overlijden kwam pas een week (!) later binnen. Dit was een week vol onzekerheid en onbeantwoorde vragen. 

Omdat geen enkele verzekeringsmaatschappij gegevens verstrekt over een verzekerde, zondat dat diegene zelf belt, konden wij er niet achter komen waar en of hij een reisverzekering had. Pas na ruim 2 weken na zijn overlijden kwamen we erachter waar hij die reisverzekering had afgesloten. Hierdoor kon zijn vlucht terug naar Nederland in gang worden gezet.

Op het moment van schrijven (24-4), ruim een maand na zijn overlijden, is het lichaam nog steeds in Thailand. De definitieve datum dat het lichaam terug komt is nog niet bekend, wij hopen wel dat dit binnen een week zal plaatsvinden. 

Hierdoor kunnen wij ons gaan richten op het regelen van de uitvaart. Alsof dit alles nog niet erg genoeg was kwamen wij erachter dat hij geen uitvaartverzekering had. Dit betekend dat wij alle kosten zelf moeten betalen. Het is onmogelijk voor ons om dit hele bedrag te betalen. Wij hebben met een uitvaartondernemer gesproken en het meest sobere pakket genomen. Echter zijn ook hier de kosten abnormaal hoog van. 

Hierdoor zijn wij genoodzaakt deze doneeractie op te zetten! Alle kleine beetjes helpen!

Alvast heel erg bedankt!

De kinderen Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
175 donaties
€ 8.857,00
Doel: € 6.500,00
136%

Deze actie is gesloten.