Uitvaart Kayden

Uitvaart Kayden | Geld inzamelen
 
 
Kayden 07 10 2020

Dolblij waren wij in verwachting, nog blijer waren wij dat er een tweeling op komst was.

Al snel veranderde onze blijheid in verdriet omdat 1 kindje van onze eeneiïge tweeling niet meer bleek te leven.

Het andere kindje groeide ontzettend goed en woensdag was er nog een ontzettend goede echo. Nog geen 48 uur later bleek het 2de kindje plotseling en zeer onverwachts overleden te zijn.

Door alle verschrikkelijke corona maatregelen werd onze nachtmerrie nog groter, er mocht niemand bij de bevalling zijn (zelfs partner en vader van het stil geboren kindje niet) en op de uitvaart mochten maar 25 mensen uitgenodigd worden die ons niet mochten knuffelen of aanraken om ons te troosten.

Iets minder dan 168 dagen mocht onze zoon Kayden maar bij ons zijn toen wij afscheid van hem moesten nemen. Een afscheid die je niet wilt en kunt organiseren maar wat je wel moet!

Omdat Kayden minder dan 24 weken was vergoed onze uitvaartverzekering alleen de basis dit betekend 1 soort kistje, het graven en onderhouden van het grafje, de uitvaartondernemer en een basiskaart. Fijn dat ze dit doen maar de uitvaart van je kindje betekend meer dan een 'standaard' bloemen bijv. of een steen op het grafje allemaal niet meeverzekerd.

Bovenstaand streefbedrag is precies het bedrag wat wij zelf aan de uitvaart van onze zoon moeten betalen, een uitvaart was het enigste wat wij voor hem konden doen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.541,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.