uitstapjes met mensen in armoede | Geld inzamelen
 
 

uitstapjes met mensen in armoede

Help mensen in armoede aan een leuke dag

Beste mensen

 

Wij zijn gestart in juni 2017 als een gewone hulpgroep met de bedoeling mensen die het minder goed hebben in de lokale regio een hart onder de riem te steken , een lichtpuntje te zijn in de duisternis. Dit door middel van donaties die we konden verwerven zoals kledij ,speelgoed,baby uitzet en dergelijke.

 

Sinds eind november 2017 zijn we een officieel erkende vzw en is ons doel uitgebreid over heel België. Nog steeds zijn we grotendeels afhankelijk van donaties en / of giften.

 

We doen er alles aan om de mensen een extra steun te geven door kledij ,speelgoed, voeding, verzorgingsproducten enz.. te kunnen bezorgen.

Doch blijven deze mensen altijd in de zelfde cirkel draaien. hoezeer we ook helpen op materialistisch gebied , blijven deze mensen altijd tussen dezelfde 4 muren zitten.

 

Daarom deze oproep, we zouden graag onze leden eens willen laten weggaan met hun gezin, losbreken uit de dagelijkse sleur.

Een pretpark, een uitstap, een evenement kunnen en gaan bekijken , .... Vele kunnen er alleen van dromen. Kinderen kunnen niet meepraten, kunnen niet mee doen in de laatste gadgets in school en worden gepest.

 

Als ouders willen we het beste voor onze kinderen hoe moeilijk het ook is.

Wie helpt er ons om deze droom van vele gezinnen een beetje op te vullen.

 

U kan ook voor 10€ een steunkaart kopen of meerdere (deze wordt u toegezonden per post).

Alle beetjes helpen 

Een groep met een HART voor anderen !!!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.