Uitgezette konijntjes

Uitgezette konijntjes | Geld inzamelen
 
 

Hallo daar dierenvriend !

Wij zijn 3 lieve konijntjes die hun forever home gevonden hebben, weliswaar na een heel avontuur. Laten we beginnen bij het begin. 

Op 12 april 2020 (Pasen) werd ik (Snuffel aka het zwart konijntje) uitgezet. Ik vond mijn weg in tuinen van de buren, iemand merkte me op, ik was te bang en liep weg. Enkele uren nadien was ik lekker aan het knabbelen in de tuin (van mijn baasjes nu) ze hadden mij in het oog en hebben mij na enkele uurtjes kunnen vangen. Ik verblijf hier ondertussen al even en heb het enorm naar mijn zin, ik ben de koning van het huis.

Op 22 mei 2021 zagen we een oproep op Facebook, 2 loslopende konijntjes. We sprongen meteen de auto in en het werd al snel een succes. Iets voor middernacht kwamen we thuis met 2 nieuwe konijntjes. Ondertussen werden deze 2 grondig onderzocht door de dierenarts en kregen ze een naam, Elza & Thor. Ze moeten nog veel leren en hun weg vinden maar met geduld en liefde gaan we het aanpakken.

 

Zoals velen van jullie wel weten kosten diertjes enorm veel geld, zeker als je het beste voor hen wil. Wij hebben deze 3 lieverds in ons hartje gesloten en geven hen alles. 

Het maakt ons enorm verdrietig dat mensen hun lieve, mooie diertjes zomaar op straat zetten, zomaar de dood injagen. Het gebeurd dagelijks dat mensen hun dieren beu zijn en ze zomaar op straat zetten zonder de gevolgen te kennen.

Hopelijk steunen jullie onze reddertjes mee zodat wij hen verder met liefde kunnen verzorgen. 

Alle kleine beetjes zijn meer dan welkom om onze kleine lieverds verder te helpen ! 

Heel veel liefs, 

Snuffeltje, Elza & Thor 🐰💙💖💙Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.