Uitbreiding dagbesteding en vakantie opname.

Uitbreiding dagbesteding en vakantie opname. | Geld inzamelen
 
 

Zorgboerderij "Putherhofke biedt zowel dagverzorging als wonen aan in een huiselijke en kleinschalige omgeving voor ouderen met een zorgvraag.

Daarnaast is er een dagverzorging die 5 dagen in de week geopend is, bedoeld voor thuiswonende ouderen die een of meerdere dagdelen per week een vorm van ondersteuning of begeleiding nodig hebben.

Er is een ruim aanbod van activiteiten, waaronder bv het verzorgen van de dieren van de boerderij, licht onderhoud aan de moestuin, aardappelen schillen, wandelen, verschillende gezelschapsspellen,muziek en creatieve activiteiten.

Wij willen graag de ruimte van de dagbesteding verplaatsen naar de tuin, odat de clienten een betere verbinding met de tuin krijgen, waarbij de focus ligt op onderhoud en behoud van vaardigheden en rust.

Daarnaast willen we graag de huidige dagbestedings ruimte 3 extra kamers creeren voor bewoners, tevens is hier een ruimte voor een verblijf/logeerfunctie, om de mantelzorger thuis te kunnen ontlasten.

Mer kunnen betekenen voor onze medemens in de buurt waardoor mensen langer thuis kunnen wonen, zeker wanneer men bij ons kan logeren of tijdelijk verblijf zodat de partner op vakantie kan.

Dit maakt dat op deze wijze het thuis langer houdbaar en mogelijk is te verblijven totdat het echt niet meer  haalbaar is.

Dit is vooral gebasseerd op vraag vanuit d ebuurt en vraag vanuit onze bezoekers van de dagbesteding.

Voor vragen ; Er is een businesscase beschikbarEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 45.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.